maanantai 2. kesäkuuta 2014

Uutta Hennaa

Tilasin tässä jokunen aika sitten Henna Boy:lta hennaa. Satvanin väri oli jotenkin liian "vaalea". Satvassa värin irtoamis aika on kait sitä 12 tunnin luokkaa? Henna Boy:lta tilaamani Organic Rajastan ohjeistus kertoi värin luovutuksen olevan parhaimmillaan 2 - 4 tuntia sotkun teosta. Koostumus oli jännä.. jauhe itse oli kun peruna jauhoa, ei kokkareen kokkaretta. Ja massa... se muistuttu enemmän suklaa moussen koostumusta ja oli hiukan "limainen". Ei ollenkaan vihreä reilun parin tunnin päästä teosta vaan punaruskea. Pähän laitto oli harvinaisen helppo ehkä juuri tuon liukkauden takia. Huuhtelu sujui helposti eikä jäänny murun murua päänahkaan.

Väri sitten.. paljon tummempi, ei yhtään kellertävää. Pidän paljon enemmin tästä tummemmasta.

Toissa iltana värjätty ja tänä aamuna auringon valossa kuvattu.



Edellinen hennaus n. 2 kk sitten Satvanilla auringon valossa.


2 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

mä en ole muita hennoja käyttänyt kuin tuota marketin perus satva-hennaa, ja ei se mun reseptillä kyllä keltaiseksi jää.. aiemmin sain keltaisen tuloksen kun yritin pakastamatta.. mutta nykyisin osaan tehdä "oikein"

keitän moskan aiemmin valmiiksi ja pakastan levynä.. yksi paketti riittää paksuhkoon kainalomittaiseen tukkaan noin 6 kerraksi

kun hgaluan värjätä, taitan levystä siis noin 1/6 osan palan ja sulatan sen tilkkaan oliiviöljyä, ja lopuksi lisään jotain halpaa hoitsikkaa (mökkihoitsikka) niin että mössö riittää koko tukkaan.

aineet päähän.. tunti pipon alla ja pesu.. ja sävy on samanmoinen kuin sulla tuossa neljännessä kuvassa, aika syvä kuparinpunainen, lämmin, ei keltaisen ja kylmänoranssi.. Oma väri on perus vaaleanharmahtava villasukka joka aiemmin värjääntyi haljun kellerväksi vaikka länttäsin koko paketillisen kerralla ja muhitin aamusta iltaan asti.. mutta tuo pakastaminen teki ihmeitä.. nyt toimii.. eikä tule värjäyskerralle hintaa paljon mitään..

etenkin kun nyt pikkuneiti jonka tukka yltää kohta vyötärölle haluaa myös väriä.. Sille olen sotkenut noin ruokalusikallisen kokoisen pakastepalan isoon määrään hoitsikkaa, jolloin sävy on vain kevyesti oranssipunerva.. hyvin luonnollinen ja kun on vielä pisamainen iho niin näyttää oikealta oranssilta ei yhtään värjätyltä.. tosin kerrostuuhan tuo sitten ajanmyötä..

Juliet Jones kirjoitti...

Mä pakastin aikasemmin myös aina sekä laitoin öljyä ja hoitsikkaa mutta silti jäi kellertäväksi ja vaaleammaksi. Oma kun on luonnollisesti hyvin vaalea pikkaisen punaiseen taittava niin ehkä se sitten vaikutti... tiiä siitä sitten.

Tätä nyt sitten riittääkin omaan ja muorin päähän kun tuli 100 g kerralla jauhetta niin on sitä tuolla pakkasessa nyt sitten =D Varsinkin kun leikkasin tukkaa nyt sen verran että ei hassota enään niin nuo latvat niin paljoa.

Tällä kun tämä nyt näinkin tummaksi tulee niin viellä maltan sormet siitä ruskeasta pitää erillään =D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...