perjantai 11. heinäkuuta 2014

China Glaze lakkaa Boksissa

Tämä postaus sisältää nämä Chinat mitä nyt on boksissa eli ei montaa.

Ensin siis nämä eilennä tilatut (viestin mukaan tänään matkaan lähteneet). Toisinaan lakan osto valintaan liittyy tietyn värin puutos lakkalaatikossa. No nyt siellä on paljon puutoksia kun niitä läks. Ja toisinaan löytyy ihan mahtavan värinen ja se on saatava. Chinan suosimiseni kuten aiemmin laitoin on osittain lakka snobismia mutta myös siihen liittyen että näissä yleensä hyvin peittävän tuloksen saamiseen riittä 2 kerrosta. Toisin kun esim Lumenen niin nätti väri mutta 4-5 kerrosta täysin peittävään tulokseen.. ei kiitos. Ja tuo Creme pohjainen väritulos eli vaikka on kiiltävä ei metallinen aina tarvi olla. Ja onhan noissa valikoimissa monta toooosi kivaa väriä. Sen verran voin valottaa jo nyt että yhtään pinkkiä ei tule olemaan laatikossa.  =D Ajattelin laittaa haluttu-listaa niin että kokoelma kerrallaan laitan mitä hankinta lista tulee sisältämään.
 

Midtown Magic ja Ravishing Dahling
Fall 2011 Metro Collection  ja Vision of Grandeur Collection

* Ravishing Dahling valintaan vaikutti se että laatikossa ei ole enään yhtään kunnon punaista. Ehkä sellainen Pin-up punainenkin jossain vaiheessa mutta nyt tämä Vamppyyrin Punainen houkutteli. Midtown Magic.. no mitä siitä voi sanoa tumma punaisin hilein on joka tytöllä oltava.


* Viime kesänä oli kamala tarve vaalean keltaiselle lakalle ja Lemon Fizz täyttää kyllä banaanivärin ominaisuuden loistavasti. Kinetic Candy taas on harvinaisuus sinisenä lakkana laatikossani. Kesä lakoiksi nämä on oikeen pirteitä ja yhdisteltynä raitaa ja pilkkua sekasin näistä saa hauskoija kynsiä aikaan. Kai nämä menee siihen Härö-lakka osastoon on niin kummia että on jo ihan kivoja.

Lemon Fizz ja Kinetic Candy
Up & Away Collection ja Elektropop Paper Chaseing ja Agro
Kicks collection ja Hunger Games Collection

* Himonin vihreään kynsilakkaan on aina ollut olemassa. Paper Chaseing on 3 kerrosta vaativa peittääkseen mutta on hyvä kirkas vihreä. Agro taas vetoaa enemmän ollessaan tumma, melkeen armeijan vihreään vivathtava. Kummatkin on metallinhohtoisia. Kun laittaan 2 kerrosta Agroa ja päälle yhden Paperiä ja kärjen hopealla saa kivat HP Luihuis kynnet. =D Tätä yhdistelmään on paljon käytetty, Tykkään kovin.

 

 
 Rendezvouz With You ja Call Of The Wild
 Autumn Nights ja On Safari Collection

* Rendezvouz on hämärässä melkeen musta ja sitten valossa hileinen metalli violetti. Oikeen kivan dramaattinen. Call Of The Wild... tämä on tummanruskeahko punaisella säväyksellä. Tästä tykkään kovin juuri tuon tummuuden vuoksi.


 * Onhan se hopeinen jokaisella oltava eli tuo Icicle on oikeastaan ostettu tuon Luihuis kynsien tekoa varten. Sinällään en tuota ole kynsissä käyttänyt, vois olla talvilakkana jonkun kuvion kanssa ehkä kiva. Enimmäkseen siis raitoihin ja efekteihin tuota käyttänyt. Trap-eze on kuvassa valkoisen pohjan päällä. Tuo lakka on pullossa valkoisehko mutta kuivuessaan muuttuu läpinäkyväksi. Eli nuita pisteitä on sitten kynnellä.. Varsinkin tuon vaalean sinisen kanssa tämä on hauska. Näöllisesti tämä siis on kiva mutta pois otta.. se ei ole kivaa sillä tämä junttaa kun tauti kynsiin.

 Icicle ja It's a Trap-eze!
 Holiday 2010 Collection ja Cirque Du Sole CollectionKuvat netis syävereistä.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...