perjantai 4. heinäkuuta 2014

Neulontaa ja SukkaLankaa.

Vaikka viellä on kesä (ainakin teoreettinen kesä) niin silti ne syksyn neuleet jo mielessä pyörii. Pitkä Violetti on aikalailla loppu suoralla. Toinen etu kappale ja huppu sekä nappilista (jonka päätin näin loppumetreillä lisätä erikseen) ja napit. Eli pari päivää siinnä menee sitten laskujen mukaan on takin aktiiviseen tekemiseen käytetty n.15 pv. Tässä on ollut väli päiviä etten ole neulonut vaan tehnyt koruja ja virkannut. Neulominen sadepäivinä on aivan huippua leffan kanssa ja sadettahan tässä on riittänyt. Sukkia pitää kanssa ruveta suunnittelemaan. Poitsun kaikki sukat pitää uusia kun kaveri kasvaa maatamyöden. Ja sukkalankaa ei ole niin sitä sitten etittiin tässä aamulla ja löydettiin, siitä alla. Omiinkin ois kiva saada uutta, vaikka niitä villiksiä on viime laskun mukaan parit kymmenet jo mutta muutamat menee kyllä poistoon on jo niiiin vanuja. Polvipituset pitäs kanssa neuloa. Eli ainakin on tekemistä ja ideoita..

Seuraava oma rojekti on tämä Kettu hattu.. ja lankaa tilaamaan eli Sirdar Hayfield värinä Rust ja Stormcloud ja musta. Korva "karvoiksi" on tuolla Novitan tangoa. Se vihreä StagHorn neule takki saa odottaan puikoille itseään tämän jälestäkin koska siihen en ole sopivaa vihreetä löytänyt vielläkään. Ja Joulu neuleet pukkaa kanssa ajastaan puikoille.




Löysin myös ihanan Opalin sukkalankaa n. 7 euroa 100 g kerä. Riittää aikuisen sukkiin tai lapas pariin tms. Tokihan Novitalta saa raita lankaa ja syysvärit on esitten mukaan ainkin ihan kivoja mutta toisaalta sitten taas on kiva muutakin kun Novitaa aina vaan. Opalin lankoja on ikävän vaikia löytää mistään kaupasta.

PikkuPrinssi sarjaa. Poika ihastui näihin ja itsekkin Kettu ja käärme väreihin.

Pikku Prinssi ja Kettu , Pikku Prinssi Käärmeessä, Pikku Prinssi Planeetallaan
 

 Pikku Prinssi ja Lyhty , Pikku Prinssi ja maantieteilijä.


Opal Smile sarjan langoissakin oli kivoja raita värejä. Poika tykkäsi näistä kovasti. Kuten saattaa huomata niin ainakin tuo väreistä tykkää =D

Bliss,  Joy,  Delight


Olis niiiin paljon kivoja lankoja ja ideoita mutta rahavarat ja ajan rajallisuus rajoittaavat pahasti. Ja jos sitä nuoita entisiä ensin puikottas pois. Olen onneksi nyt saannut lanka varannot siihen pisteeseen että ei ole enään "sekalaisia" paljoakaan. Suurimmalle osalle on ohje mitä niistä tulee kunhan kerkeän sinne asti. Eli aina on joku puikoille tulossa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...