maanantai 7. heinäkuuta 2014

Se makuuhuone.. *edit*

Voi kun on ikävä tämä oma pää. Ensin on suunnitelma "valmis". Mustaa tapettia kivalla mustalla kuviolla. Sänky kun on tumman ruskea niin siihen sitten saman väriset yöpöydät kaveriksi. Uus lamppu vaan tuon nykysen tilalle ja senkin on tiedossa että millanen ja ite askarrellen se sitten.

No kuin kävi? Huonosti! Sillä tässä aamuna eräänä heräsin päässä ihan toinen idea ja se oli Paljon Parempi ainakin olevinaan. Heräiltyäni ja mietiskeltyäni esittelin idean isännälle joka pitkin siitä.

Mikä tämä idea sitten on? No ei laiteta mustaa tapettia kivalla mustalla kuviolla. Vaan maalataan Harmaan sävyiseksi. Sellainen ruskealla alasävyllä oleva harmaa, kohtuu tumma maali (kuvia alempana). Sängyn pääty menis vaihtoon sillä siitä se idea niin sanotusti lähti. Sen tekisin sitten ite. Jotakuin kuvan mukainen nahka(keino) päällysteinen korkea pääty timattinapeilla. En ehken ihan noin tiuhaan niitä ite laittas ja saattas mennä neliö kuvioonkin mutta perus idea siis sama. Joten kun ajatellaan niin eihän se musta seinä edes kävis kun ois musta pääty. Tuon yläpuolelle sitten pari "tauluhyllyä" ja ei niitä ylpöytiä sillä mitä me niillä tehään, ei sitten mitään.


*Edit* No aikamme erinäisellä sisustus/maali ohjelmalla säädettyämme päädyimme että tuo Tunder Grey on se meidän maali. Ohjelma kun antaa kivasti sen maalin kuvan huoneen seinään niin että jos on valo joka heijastuu niin se heijastuu siinäkin samoin ikkunan valo. Se siis on se meidän maali. Ja kun säätämään on ruvettu niin samalla testattiin eteiseen maalia ja kas siihen päädyttiin laittamaan samaa Thunderia. Ja kunnon valaisin (nyt siinnä on plafondi joka valasee juur ei mitään). Jonen huonettakin mallailin ja sinne joku sininen.. saa poika sitten ite kattoa. Laittelen näitä kuvia näista malleista jossain vaihees.


Maali kuvat Sherwin & Williamssin maalikartalta ja vaikka nämä maalit ei suomesta olekkaan saatavissa niin näihin saa sen RGB koodin tuolta ja sen kanssa maalikauppaan vaan.


SW 7645 Thunder Gray 

Color Family - Cool Neutrals

RGB Value R-88 | G-85 | B-78

Hexadecimal Value #58554E

LRV - 9

SW 7019 Gauntlet Gray

Color Family - Cool Neutrals

RGB Value R-120 | G-116 | B-110

Hexadecimal Value #78746E

LRV - 17

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...