keskiviikko 6. elokuuta 2014

China Glaze Hunger Games Collection


 China Glaze "Hunger Games" Collection

Nälkäpeli kynsiä siis. Distrikteistä ideoitu sarja jossa on monta kimalle lakkaa. Osittain aika lattean näköinen kokoelma. Muutama helmi siellä on kuiten. Latteuden vuoksi (lue minun rakaus tummiin lakkoihin) ei tätä kokoelmaa tule kokonaisuudessaan hankittua.

 
Dress Me up (District 8 – Textiles) on VahanRoosan sävyinen Creme lakka jonka alkuperäinen nimi taisi olla Primrose. No roosan sävyiseksi oikeen nätti mutta en usko tätä hankkivani ellen vallan hairahdu mutta ei siellä kärkipäässä ole.

Foie Grass (District 10 – Livestock) on tuollainen harmahtavan mauven värinen Creme lakka. Tämä on ihan kiva ja hankinta osastoon menee.

Fast Track (District 6 – Transportation) on viileä beigen sävyinen geeli jossa on kultaisia mikro hileitä. Neutraaliksi lakaksi tämä voisi olla kiva lisä mutta ei ihan kärkipäässä hankintaan tämäkään mutta jossain vaiheessa kun neutraalin lakan tarve iskee.
Hook and Line (District 4 – Fishing) Tinan värinen metalli lakka. Tämä on kiva.. tykkään kovasti tuosta tinan viileästä sävystä. Tällä saa kivoja efektejä varmasti tehtyä tummien lakkojen kanssa.

Stone Cold (District 2 – Masonry) on hauska asfalttinen sävy. Kuivuttuaan on hiukan karhea, matta. Päällys lakalla tulee hopeahiput esiin ja grafiittinen väri kynsiin. Tämä on kiva ja hankintaan menee. (2 kuvaa tästä, ennen ja jälkeen päällys lakan)Smoke and Ashes (District 12 – Mining) on musteen musta jossa on smaragdin vihreitä mikro hileitä. Ihana! Aivan upea ja pakko hankkia talveksi.

Agro (District 11 – Agriculture) Metallinen vihreä jossa mikro hiukkasia kultaisena. Tämä on hiukan "Armeijan" sävyyn vivahtava ja tykkään. Tämä on jo Boksissa.

Mahogany Magic (District 7 – Lumber) Ruskea Creme lakka hiukan kellertävällä pohjasävyllä. Ebn tiedä miten tämä sopii hyvinkin vaaleaan ihooni mutta värinä tämä on herkku. Tuollainen toffeen ja suklaan risteymä. Tämä on hankinta listalla.Harvest Moon (District 9 – Grain)on Folio lakka joten pigmenttiä ainakin on paljon. Kiva tuollainen oikeen syksyinen oranssin värinen. Tämä menee myös hankintaan.

Riverint (District 3 – Technology) on Jelly lakka jossa pigmenttiä piisaa. Vaikka tämä on Todella Oranssi niin saattaisin tästä jopa pitää... mustan kanssa ehkä ois kiva ja miks ei itekseenkin. Joten harkitsemme vakaasti hankintaa.

Elecrtify (District 5 – Power) on kirkaspohjainen hile lakka.. useampi kerros enemmän hilettä.. no yleensä nämä on vähän niin ja näin minulle.. mutta tässä ois punainen ja kulta joten tämä saattas sopia vaikka tumman lakan raskikseen tai vah yhteen kynteen tyylisesti. Harkitaan.Luxe and Lush (District 1 – Luxury) iiris fleikkejä.. joo ei minua varten ollenkaan. en vain pidä fleikki lakoista. Ja tässä nuo on iiriksen väriä niin tämä lyö minulle heti Talvi leiman.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...