maanantai 11. elokuuta 2014

OPI Fall 2014 Nordic Collection

OPI Fall 2014 Nordic Collection

Opin uusi syyskokoelma on julkaistu jokin aika sitten ja PA:n Jenn ne svatsasi taas ja kuvat Jenn:in luvalla lainattu.

Opin syys 2014 Nordic kokoelmassa on 12 lakkaa. 1 Glitter, 2 Shimeriä ja 9 cremeä. Tätä kokoelmaa katellessa kiittelen onneani että minulla on melko kiva alennus prosentti käytettävänä yhden kosmetiikka liikkeen ostoksiini. Sillä kalliiksi tämä tulisi ovh hinnoilla 6 lakkaa ostaa. Marraskuun aikoihin voisi siis itelleen tilailla talvi lakkaa pari pullollista.
 Can't aFjord Not To  on creme oranssi. Hieman murrettu ja vaaleampi joten sopii syksyyn. En usko tätä hankkivani itelleni.

Do You Have This Color In Stock-Holm? in sinisävyinen violetihko creme. Ollakseen sinisen sävyinen niin ihan kiva vaikkaan ei ihan heti hankintalistalle pääse.
 

Going My Way or Norway?  on vaalea toffeen sävyinen. Tämä menee heti hankitaan listalle.. kahden muun kokoelman ruskean kanssa sais kivat likuväri kynnet.
 How Great Is You Dane? on tumma suklaan ruskea creme. Hiukan harmahtavalla ala sävyllä on kivan viileä ruskean sävy. Tämä kanssa on hankittava.. koskaan ei voi olla liikaa suklaan sävyisiä lakkoja.

Ice-Bergers & Fries on punertavan sävyinen ruskea caramel sävy. Hiukan kuin maitosuklaa.. hankitaan, siis lakka ei suklaata. =D

My Dogsled Is A Hybrid on mintun ja jaden sekoitus creme lakka. Jotenkin sopii noiden ruskeiden kanssa tosi hyvin joten tämäkin ois ehnkä saatava.
 

My Voice Is A Little Norse on holografinen, sarja ainoa hile mutta ei säväytä ollenkaan. Glitter lakat on tainneet tosin minunn kokoelmistani ruveta katoamaan. Joten siis emme hanki.
 
Skating On Thin Ice-Land on karhunvattu creme lakka. Aika hyvä syksyyn tai mihin vaan ja hankintaan menee.
 
Suzi Has A Swede Tooth on kunnon PinkPink creme ja ei minun makuun ollenkaan. Nämä ns. Tyttö-lakat ei vaan ole minua varten.
 
 
 
Thank Glogg It's Friday on fuksin punainen Shimer lakka. Ei, ei millään säväytä tämä.. liian fuksi, pinkki..
 
Viking In A Vinter Vonderland on tumma violetti creme. Kyllä kiitos tämä on kiva nimeä myöden.
 
 

With A Nice Finn-ish on kullanhohtoinen pronssihtava Shimmer. Aika kiva sekä auringossa mutta enemmän pidin varjossa. Tämä menee sinne harkitaan jos hankitaan.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...