torstai 11. syyskuuta 2014

Neule satoa


Alotetaan pipa osastolla sillä näitä on nyt tehty.. illat olen persii soffassa ja villaa sormissa. Nämä 5 on Novita Hile langasta Perus tähtikavennus pipa mallilla. Silmukka määriä sovellan langan mukaan. Hile on kivan paksu ja se hile lanka mukana on sellain pikku luksus pipaan. Uusinta RoosaPinkkiä en tesinyt eli tuo mikä näyttää oikeen Roosalle on se vaaleapunainen. Tämä on reilusti paksumpaa kun Isoveikka mitä yleensä käytän pipoissa ja muissa PikkuNeuleissa.

Syys valo antaa oman haasteensa langan kuvaamiseen.. olen nimittäin huomannut että parhaan lankasävyn kuvaus on kevään kylmä valo.. syksyn lämmin kellertävä valo tuo omia sävyjään kuvaan.

Leijonan keltainen IsoVeikka on uusi väri Novitalla ja oli se testattava vaikka yleensä tämän sävyiset langat on ollu aika yök omaan sävy maailmaan.. mutta jotenkin tämä on aika houkuttava sillä punaisen tukan kanssa se on aika Boheemi syys tyttö värinen. Jotenkin (en usko sanovani tätä) tämä vois sopia sellaiseen lyhyeen farkkujen kanssa pidettävään villatakkiin... oikeen perus pikku neuletakki ilman mitään kikkailuja, puunapein.

Harmaa on Sirdarin Eco Alpakka/Villa lankaa. Toooosi pehmee ja kutiamaton. Samalla mallilla on 2 kpl Isoveikasta Petroolinvärisenä valmiina mutta tämä aamu valo teki niiiiin Sinisen niistä että ei ees kuvan käsitely ohjelma paljon pelastanut väriä.. joten ne kuvataan myöhemmin.

Ranteenlämmittimiä on valmiina ja lapasia ja sukkiakin lapsien koossa. Näistä sitten myöhemmin. Novitan tarjous päivä Apsin 10 v synttärineä tässä männä viikonloppuna toi talouteen lisää lankaa rutkasti.. joten on mitä tehhä. Illat menee tosiaan soffassa villan kanssa kissa kainalossa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...