lauantai 13. syyskuuta 2014

Tuolin elämää. *edit*

Meillä oli 4 näitä Isoja Rottinki tuoleja. Nyt on 2 kotona ja  2 mummolassa. Mummolassa olevat ootta kesää ja parvekkeelle pöydän seuraksi sitten. Toinen näistä kotona olevista on tässä tietokoneella ja tuo toinen menee minun työpöydälle makkariin. Nämä oli meillä keittiön tuoleina mutta nyt on pienemmät keittiössä..

Kaikki neljä oli tuollaisia rottingin värisiä ja vanhalla risalla päälisellä. Rottingitkin vähän repaleiset noista liitoskohdista. Jotaan siis tehtävä.

Minun työ tuoliksi menevän uusia vaatteita tässä siis.. Kaapissa lojui 1 dl purkki punaista Miranolia.. ööh mistä lienee meille tullu mutta nyt sitä ei ole enää tipan tippaa. =D Kaikki meni. ja on niiiiin kiiltävän punainen tuoli että. Pehmuste.. vanha vaahtomuovi patja pötkötti kellarissa sopivasti käyttöä ootellen. Kankaaksi Keittiön verhoinakin olevaa paksua puuvillaa. Musta/valko/punainen on siis tuoli nyt. Enään puuttuu tuo selkänojan pehmuste paikoiltaan ja sitten on valmis. Siitä sitten kuvaa lisään kun sen on valmis eli huomenna. 

*edit* oli se kuiten tänään viellä ennen saunaa nakuteltava kasaan. Isäntä naulas ja minä vanutin kangasta.. ei kädet riittän muuten ja minun ranne ei kestä paukuttaa.Seuraavana partsilla jo oottelee (huomista) tälläinen rottinkinen nojatuoli jossa jalassa jousimekanismi että pikkasen kiikkuu. Ei maksan mittään kierrätyksen pihal senkun pois vei. Tähän kävin tänään hakemassa mattamustaa kalustemaalia. Pehmuste on kulahtanut kokonaan ja siihen on kangas etsinnässä. Michael Millerin Foxtrot kankaaseen päädyin poitsun ehdotuksesta niin että siitä tulee tehosteet pehmusteen selkänojaan. Sekä nauhat että tuo pehmuste pysyy paikallaan. Kangas pitäs olla kohtuu helppo puhdistaa eli paksu puuvilla kun siinnä kuiten kissat pötköttää.


Tietskalla olevaan tuoliin meinattiin myös mustaa maalia ja ehkä musta valkoista kangasta. Tämä projekti saa nyt vähän odotella eli että muut valmistuu sillä sitä mustaa maalia kyllä riittää.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...