keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Neulontaa.

On olemassa ongelma.. seuraava oma neuletakki, paksu neuletakki. Vaihtoehtoja on liian monta.

Ensimmäinen vaihtoehto on Big Cable joka ois kiva just tollasena epävärisenä, onko se sitten luonnon valkoinen vai hiekka. Tämä nyt ei ohjetta tarvitse muuten kun silmukka luvun kanssa ronklaamista. Mutta siis malliltaan tällänen. Lanka Dropsin Eskimo tai joku muu paksu lanka.

Toinen ois tämä Jatan Lohtu neule takki. Tähän nyt ei varsinaisesti ees Jatalla ole ohjetta tehtynnä.Lankana oli mainittu Eskimo + Rose Mohair eli sen Rosen kyllä jättäsin pois sillä Pörröiset neuleet ei ole minua varten.

Toinen näistä ois siis harkinnassa omaksi Isoksi Neuleeksi tekeille. Ihan simppeliä ei mitään kommervenkkejä.


Sitten on niitä odottamassa olevia neuleita eli kunhan löydän sopivan langan neuleita. Miten onkaan vaikeaa löytää esimerkiksi kunnon sopiva vihreä.

Reverb neuletakki odottaa myös lankaansa.. Tuo väri on viime aikoina houkuttanut mutta mietin että jaksanko sitä ihan isompana neuleena katella. Hatussa ja hanskassa se on kiva mutta miten sitten ihan takissa asti. Ehkä harkitsemme väriä uudelleen..

Ginny'n pöllö neule odottelee myös lankojaan. Tästä muuten päätin jättää sitten ne etu taskut pois.  Tuollaisena Sinervän Harmaana tämän kait teen.. tai vaalean harmaana.

Hermionen Muggle punainen perus neule takki on myös oottamassa ja siihen  on langatkin. Siihen on etsinnässä napit.


Circlet Gardi odottaa sitä vihreätä, jote ei edes eBay ole pystynyt tarjoamaan viellä. Etsitään ja odotellaan kyllä se sopiva vihreä sieltä löytyy.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...