keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Keskellä viikkoa

Keskiviikko.. meillä saunapäivä kun poitsulla on ollut liikuntapäivä koulussa. Kaikki koululiikunta siis on keskiviikon tupla tunnille laitettu ja tänään on suunnistusta.

Minun kantapää on niin kipeä että ei kunnolla kävellä. Jostain syystä pistää syvälle kantapään ulkosyrjään. En tykkää että aamusin pitää irvistellä ennen kun saa jalan ees kunnolla lattiaan laitettua.

Kävin eilen uudessa Tiimarissa. Voi mikä pettymys se onkaan. Ei kartonkia, ei kyniä muuten kun valmis pakkauksia mustekyniä ja joitain surkuliituja. Eli askartelu puoli hävisi lähes kokonaan. Ei se edellisessäkään suuren suuri ollut mutta sata kertaa parempi kun nyt. Kippoa, kuppia, saippuaa silkkikukkaa ja muuta krääsää löytyy yllin kyllin nykyisestä Tiimarista. Kun sieltä en mitään löytänyt ajauduin kuin huomaamatta viereiseen Eläinliikkeeseen. Kissoille leuluja, höyhen palloja ja sellainen nystyrämopin näköinen mikä rapisee ja jossa on minttua sisällä. Suuri hitti, siitä oikeen tapeltiin.

Tilasin poitsulle kauan aikaa sitten mp3 soittimen ja sitä ei kuulunut ei näkynyt. Laitoin myyjälle viestiä että ei näy soitinta ja hän arveli sen kadonneen maailmalla ja koska kyseessä on firma ei yksityinen sain rahat takaisin. Kiroilin sitten tätä kaverille että kun ei poitsu sitä soitinta sitten saannut että pitää tilaa uudelleen jostaan. Meni hetki ja ovikello soi. Hänen suuri (hurjan pitkä ja lukio-ikäinen) poikansa oli ovella. Antoi pussin ja sanoi että pitää pienellä pojalla soitin olla. Kysyin mitä olen velkaa. Poika totesi vaan että ei mitään sillä musiikki on tärkeää. Ystäväni sitten laittoi viestiä että hänen poikansa osti useamman näitä samoja soittimia kesällä kun on mestari hukkaamaan niitä ja nämä ei niin kalliita ole. Ei rahallisesti olekkaan, suht samallainen mitä poitsulle yritin tilata maksaa 10-14 euroa, mutta muuten se soitin on arvokas. Nyt siis pieni poikani sai 16 Gigan soittimen ja pääsee kuuntelemaan luurit päässä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...