torstai 16. lokakuuta 2014

Suorempaa karvaa ja muuta Naisten juttua.

Eli ei tässä muuta kun että tukkaa taas.. Olen aiemmin kironnut ja sadatellut niitä kiharoita pitkä pätkähtää kun tukka hiemankin kostuu.. saunan ja suihkun jälestä ne on mahottomat takku kikkarat.. Olen käyttänyt XT shamppooita jo pitkään ja ne on ollu ihan hyviä. Nyt sitten isäntä osti TREsemme shampoota ja hoitsaa ja hops ei oo takkua ja kikkarat on hillinnyt riehumisensa.. siis onhan niitä mutta kun tukka kuivuu niin ne enimmäkseen "valuu" pois.  Pieniä laineita jää ja jos pitää nutturalla niin sitten ne leinehtii enemmän. Ei oo takkua ja on sileet... en tiiä onko noissa silkkaria vai ei enkä just nyt ees välitä kun ne on taas sileet ilman suurempia kiehkuroita.. jos suoristas niin vois elää illuusiossa että ne on taas suorat =D mutta en jaksa.. Kasvukin on melko kiitettävää..

Kynnet.. ne on ihan hajallaan.. liuskettuu ja repeilee ihan mahottomasti. Ne oli kesällä hyvässä kunnossa. Kasvoi ja oli kovemmat mutta sitten pum ja ne meni huon oon kuntoon. En tiiä miks. Ajattelin että jos ihan vaan oman kynnen geelausta ilman rakennetta rupeis harrastamaan. Ei tippejä tms vaan antaa kasvaa ja geelaa niitä omia. Ja muutenkaan en mitään rakenne/timagi/glitter kynsiä halua sillä mun on pakko saada lakata kynsiäni kuiten.

Sitten sitä NAISASIAA.. joo ei politiikkaa vaan naisvaivoihin liittyvää. Eka ajattelin että en laita mitään näistä tällättisistä blogiin mutta miks en laittas.. Joten siis.. kun mittariin pamahti 40 tuli kielto gyneltä Evran käyttöön ja uudet ehkäisyt siis. Nyt on pillerit ja voi Vittu.. Ei siis ole ollut mielialavaihteluja, kiukkusuutta, kipuja, ei verenpaineen nousua eikä muitakaan ongelmia. Muistan jopa ottaa samaan aikaan aina nämä vaikka se alkuun olikin vaikiaa. Ainoa ongelma on että menka EI tule. Yhdet oli tossa reilu 3 kk sitten ja sen jälkeen ei mitään. No monihan ois että sepäs kiva eiks oo helppoo yms.. vaan kun ei se niin mee minulla. Yli 20 v Evralla (ehkäisylaastari) ja joka 4 vko menkat paitsi jos siirti laastarin kanssa. Ja kun minä tämä elimistöni tunnen niin hyvin niin tunnen myös sen kun ne menkat pitäs tulla ja ei tuu niin alavatsa on jumalattoman kipee. Saati se että pää ei tajuu tätä että ei tuu.. tekis mieli vähän välii tarkistaa että ei oo pettäny vaikka pitäs tajuta että ei sen nyt pitäs pettää kun on kemiallinen ehkäisy ihan niinkuin Evrakin vaikka vaan eri muodossa..  Kävin ihan terkkulan ehkis neuvolassa kyseleen että onko tää normi näitten pillereiden kanssa ja kuulemma on.. Kai tähän pitää sitten tottua joksikin aikaa..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...