keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Vali KipuVikinää ja muuta

Aamu.. oikein raikas ja kirpeän syksyinen jossa vivahdus talvea. Tämän nenä kertoo kun partsin oven avaa.. mutta mitä kertoo kroppa.. Vasen käsi puutuu kun neuloo tai tekee mitään missä pitää olla käsi koukussa.. vasen kinttu jumittaa lonkasta asti ja kantapää on jumalattoman kipee ja halki.. Oikea kyynärpää kipuilee ja olkapää jumittaa. Selkä.. alaselkä on tasaseen kipee.. kipu nousee ja laskee pitki selkärankaa oli asennossa missä hyvänsä.. makuullaan, istuallaan, seisaallaan..

 Eli että on talvi tulossa..

Kunhan tulee kuivaa ja kylmää niin sitten taas on olo melkeen kun ihmisellä. Lääkärin arvio näihin kipuihin oli että käsissä saattaa olla joku hermo vähän puristuksessa kun se koukussa puutuu mutta heti suoristettaessa helpottaa. Tutkitaan enemmin kunhan tämä pahin fibro kipuilu on ohi sillä on vaikea havaita näiden kipujen alta jostain muusta kohin johtuvaa kipua. Tarjosi särkylääkkeitä, Ei kiitos sanoin sillä vaikka nämä on toisinaan ihan perseestä nämä kivut mutta viellä menen ilman lääkkeitä. Pahimpina päivinä sitten Panadoolia mutta aika harvon sitäkään.

Fibron käsi kipuihin luin tutkimusta jossa kerrottiin että ihmisillä joilla Fibro kipuiluttaa käsiä enemmän kuin muuta on enemmän pieniäverisuonia käsissä. Eli että kun se veri pakkaa suoniin vauhdilla niin siellä kun niitä on enemmin niin ei ole tilaa laajentua joten tulee se yleisvaltainen pakotus käsiin joka sitten myös johtaa ksäien turvotukseen.

Ja mitä muuta sitten kun vikinää..

No lapsi läksi maanantainna mummolaan ja torstainna piti tulla kotio vaan oli kyselly että on ko ihan pakko tulla sillon kotio. No ei oo.. on niin kauan ku on.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...