torstai 25. joulukuuta 2014

Aatto tuli ja meni..

Niinkuin aina se aato odottaminen poitsulle oli rankkaa. Ei myöntänyt että jännittää mutta kun ei edellisenä yönä nukkumisestakaan tullut oikeen mitään poitsulla, eikä pelkästeen yskän vuoksi.

Kilttiä kait ollaan oltu. Poitsu sain suuran määrän kaikkea ja aattona vasta 23 jälestä kömpi nukkumaan. Sai suuresti toivomansa Tabletin ja paljon PS2 pelejä.. tuli kirjoja ja vaatteita sekä vähän karkkia. Yksi ainoa Lego joka oli se toivottu Leijona jotain Chima. (tämä on edistys viime vuoden palikka määrään) Lumilasku välinekkin oli paketissa ja koko perheelle mutta eniten poitsun käyttöön Sooda Stream laite. Suurin yllätys oli kuitenkinkun paketista paljastui Xbox 360 jotan poika ei uskonut saavansa viellä tänä vuonna ainakaan ja kun on muita konsooleja käytössä. Näin siis kuiten kävin ja nyt tuolla pöydällä pötköttää sini/turkoosi Xbox360 jota isi verkkoon virittään. Tavan Xbox laitettiin kaappiin ja PS2 saa jäädä sillä sille tuli uusia peliä rutkasti. Jossain vaiheessa hankinnassa on isompi töllötin kaverille mutta ei viellä..

Oma lahjus kasa on vähän erillainen sentään. Kirjan sain Toven Jansonin elämäkerran. Pari mukia, uusi talvi muumi ja punainen Taiga Teemuki. 3 kerroksinen iso lasipurkki jolle tarkoitus on selvä keittiössä. Peltisiä sydän purkkeja 2 sekä 2 sydän kranssia, peltiä nämäkin. Peltiset ja lasipurkki on Perfect Home sarjasta josta se rautainen kynttiläsydeemi tässä tietska pöydälläkin on. Karkkiakin tuli vähän (Kettu karkit se paras saanti). Korulehtiä ja saippuaa, kumpiakaan ei koskaan ole liikaa. Korulehdissä oli enemmän juttua KumiHimo japskien tyylistä jota en viellä ole kokeillut kun en ole ihan perehtynyt mutta nyt lähtee tilaukseen kiekko ja narut ja helmet ja opettelemaan.

Kissatkin sai herkku paketteja. Pekku tosin innostui enemmän pahvilaatikoista.

Isäntä sai kitaran veljeltään ja minultan Helloween plekuja siihen. Karkkia ja kalsaria yms tuli myös.

Me emme toisillemme paljoa mitään hankkineet vaan kun talous on mikä on päätimme panostaa poitsuun enemmin. Ja kun meillä ei tarvi olla Joulu tms paketin anto päivä että voi toiselle ostaa jotain kivaa. Se voi olla ihan tavan maanantaikin.

Näin se aatto siis mennä hupsahti.. syötiin ja syötiin molemmissa mummoloissa. Kotona vähän illalla leipää sitten vaan. Meillä aatto meni rauhallisesti pötkötellen ja tulipahan töllötettyä se vanha KingKong:kin töllöttimen tarjoamana.

Nyt on ruokaa uunissa lämpiämässä ja kohta syödään ja sitten mennään kävelylle isännän kanssa. Poitsu saa jäädä pelaamaan uusia pelejään kun flunssa peikko on kaveriin iskennyt.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...