perjantai 26. joulukuuta 2014

Uusi vuosi uudet suunnitelmat

Liki joka vuosi näin vuoden lopulla olen tehnyt seuraavalle vuodelle listaa suuremmista kotiin liittyvistä hankinnoista. Tänä vuonna ei ole tiski tai pesukone hankintoja (paitsi jos sen kuivausrummun saan jostain halvalla mikä sopis meitin pesukoneen päälle), on vain pienempiä. Perus lakanaa ja tyynyliinaa ja pussilakanaa toki. Huomasin että suurin osa meidän lakana kaapin sisällöstä on minun ensi kodin aikaisia eli yli 20 v vanhoja. Ehjiä mutta hitunaisia joten uusien hankinta on esissä. Pyyhkeiden kanssa on samoin eli suurin osa on toooosi vanhoja ja uusia on ostettava. Onneksi pyyhkeet ja lakanat on Anttilassa kohtuu laatuisia hintaansa nähden.

Kahvinkeitin on uusittava. Nykyinen korisee ja rähisee ja laskee vesiä alle ja tippalukko on sohjona. Myöskin tuo valkoinen keitin on niin pinttynyt tuosta suodatin osuuden reunasta. Seuraava ei siis ole valkoinen.. ollaan kateltu Kmix 6 kupin keitintä sinisenä. Meille kuiten riittää 6 kupin keitin kun ei vieraitakaan kovin usein käy.

Vedenkeitin on myös uusinta listalla. Vanha on jo niin kulahtanut että mitta asteikko on jonnekkin hävinnyt kokonaan ja kuumennus levy sisällä on ihan pilkullinen. Näistä kolmesta on värin valinta sitten jossain vaiheessa. Hinta 1,7 litran keittimelle on Anttilassa 39,95 joten ei kamalan paha.


 

Leivänpaahdin ajateltiin sitten tässä samalla kanssa uusia kun on uusimaan lähdetty. Clas Ohlssonilla on söpö leivän paahdin hintaan 31.90 joka on ihan kohtuu hinta.


On muutama muukin keittiö kone joka hankinnan alla on mutta ne ei ole niitä välttämättömiä joten ne saa odottaa. Mutta edelleenkään meille ei Mikroa tule =D Poitsu sai nyt lahjaksi toivomansa Soda Streemerin joten sen voi äiti pyyhkiä listalta pois. Poitsu haluaisi Slush koneen Clasulta mutta samaa Slushia saa kun mehun tai limpparin pakastaa ja parin minsan välein haarukalla raapii n. 10 - 15 minuutin ajan joten turhake se kone on ja tuskin nuo naperot sitä niin usein käyttää että se kannattas ostaa.

Maalia makkarin seinään.. se ei ole helppoa sillä minä muutan mieltä maalin ja tapetin välillä koko ajan ja se värikin muuttuu jatkuvasti. Nyt oleva pirtelön värinen on kiva mutta siihen rupeaa jo kyllästymään. Toki se sopii Ulrikan keittiöön mintun Smegin kanssa niiiiin hyvin mutta makkarissa sama väri rupeaa jo tökkimään. Melkeen hairahdin monochromatiseen harmaa/musta/valkoinen linjalle mutta Fiftarit veti takaisin. =D Valkoinen kuusi Pinkkien ja BabyBlue pallojen ja hopean välkkeen kanssa muistutti että pidän enemmän siitä valoisuudensta ja hempeistä viiskytluku väreistä kun tummasta ja musta/valkoisuudesta.

Partsille metsästän alle 160 cm puusoffaa istuimeksi ja pientä matalaa pöytää ja paria puffi jakkaraa meinasin siihen kaveriksi niin vois syödäkkin partsilla. Soffa ja normi kokoinen pöytä +tuolit ei tuonne mahdu mutta järjetelyillä sinne vois saada aikaan ihan kivan kokonaisuuden. Valkoista ja Frida / Day of The Dead värityksellä ja kuvioilla sais sellasen Fiesta löhö mestan aikaan.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...