maanantai 19. tammikuuta 2015

Tammikuinen Maanantai

Miten voikaan väsyttää tämä Tammikuinen Maanantai.. Olisi tehnyt vain mieli vetäytyä takaisin peiton alle vaan minkäs teet kun ei voi niin ei voi. Lapsen kouluun laittoa ja siinnä sitä sitten jo niin hereillä että ei mennä enään takaisin nukkumaan. Kattelin aamukahvia juodessani että miksi meillä on näin paljon tavaraa levällään, ei mahu mihinkään.. Pitäisi saada kaapit uudellenn järjesteltyä.

Te toimiston kirjeitä tuli kaksin kappalein, toisessa tiedotettiin ja toisessa pyydettiin vastausta. Molemmat asiasta joka on jo käsitelty ja ratkaistu verkkopalvelun kautta. Niiiiin hitaasti se posti kulkee.

Näitä kauppojen ruoka alennuksia ollaan seurailtu mielenkiinnolla. Ja hyvähän se on että laskee ruuan hinta, on se suomessa jo pitkään ollutkin kallista. Meillä vaikuttanee kyllä kanssa suuresti nuo alet.

Lapsi aamulla sohli ja rusautti näytön lasin tabustaan sohjoksi. Maanantai aamu joten vahinkoja sattuu. Hipasut toimii joten ilmeisemmin vain lasi sohjona ei hipaisu kalvo. Soittelin sitten takuu huoltoon ja kas kummaa kun se takuuhuolto ei kata näytön lasia kun se on herkästi kuluva osa. Eipä tieteen.. mutta että sen korjaaminen heillä ois 100 euroa lasi ja 80 työt plus asiakas maksaa postitus kulut. Joo ei.. 200 korjauksiin kun tabu on alle 60 maksannut. Kiinan maalta saa sitä samaa näytön lasia 15 - 25 euroa ja tuttava piiristä löytynee korjaaja joka osaa hommansa. Jos ei niin mielummin sitten maksan se 60 ja osta uuden tabuskan tuolle nappulalle kun korjuutan tuon huollossa.

Varasin aikaa myöskin hammaslääkäriin ja sainkin ajan... Kesäkuulle. Kun on sellainen mikä ei vaivaa mutta pitää hoitaa niin jos rupeaa vaivaamaan pitää mennä päivystykseen muuten ootellaan kesää.

Pyykkiä laitellessa kattelin että pitäs ostaa tyyny liinoja ja lakanoita uusia sekä pyyhkeitä. Suurin osa meidän pyyhkeistä on yli 20 v vanhoja ja sen huomaa. Olen jo harkinnut että siirryn kapeampaan peittoon sillä minulla on tuplatäkki ja isännällä tavan leveä untuvapeitto. Peittoa sänky siis täys kun en pidä kuin murto-osan peitosta päällä. Tosin sitten pitäs uusia suurin osa pussilakanoistakin.. ääh.. en tiiä ehkä syksyllä kun kesäisin pitdän peittona vain lakanaa. Untuva täkkiä en tosin voi itelle ottaa.. se suhisee ja minä en voi siten nukkua sitten. Kissa jo öisin isännän peittoa suhisuttaa kun sinne kömpii nukkumaan.

Käsityö rintamalla on hiljaista.. virkkaaminen ois oikeen kivaa mutta oikea käsi ei halua toimia niin kuin minä sen haluaisin. Korun teossa mennään ideahautomo aikaa ja neulomisessa on myös hautomo menossa.

Eli olen lukennut CreepyHollowssa paljon mutta myös HP fictioneita. Tove Janssonin elämän kerta on puolessa jo menossa.

Päivisin olen jutellut Anyan ja Julesin kanssa Spirit jutuista.. olen myös opetellut aukaisemaan chakrojani meditaatiolla.. nyt on kolmannen silmän eli käpylisäkken aktivointi chakra meneillään.

Ootellaan vaikka kesää tässä Tammikuun Maanantainna.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...