perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kissa Kissa Kissa

Sitä siis tuleman pittää.. Kissan kuvia kovasti..

Kun Luna tuli meille ei kestänyt sylissä nanosekuttiakaan.. kamala vääntelehtiminen ja paniikki vaan päälle. Silittää sai vähän päästä ja tassuihin ei ollenkaan saannut koskea, eikä kyllä häntäänkää.. massusta puhumattakaan eli kovin oli arka kosketukselle. Pökkäili ja pörräsi kyllä.

Entä nyt.. Pörisee kovemmin kun koskaan.. vähän suu auki että oikeen kuuluu.. Pökkäilee, nousee takajaloilleen pökkäämään jos vaan on joku kohilla vastaan ottamassa. Iltasella leipoo minun kinttuja ja vatsaa ja köllähtää hetkeksi viereen. Aina aamusin kun ukot lähtee liikkeelle maailmalle pitäs mennä typyn viereen vähän sängyle että pääsee pörisemään ja leipomaan ja kierimään. Saa hieroa varpaita ja varpaitten välistä.. nysvätä häntää ja jalkoja sekä rapsuttaa massusta. Enemmän minun sylissä viihtynee mutta on tässä koettu isin ja typyn lähestyminen näin kuvan kera.. Isin kainalo on hyvä nukkuma paikka. 

 Päivä aktiviteettia riittää uuden tolpan saavuttua.. siinnä mätetään toisiaan millon mistäkin kulmasta lättyyn ja sitten vähän painitaan.. ja pussataankin. Yhdessä istutaan ja vahditaan tolpassa ja partsilla maailmaa.
Ennen hyllynpäälys oli vain Pekan paikka nyt siellä on molemmat.. sinne on hyvä köllähtää kun sieltä näkee ja kone kun on alla niin mani hipluttaa varpaista aina välillä mikä vaikuttaa olevan mukavaa. Luna tosin ei hyppää suoraan lipastolle ja siitä hyllylle vaan menee tietskapöydän kautta hyllylle ja sitten.. ilmeisemmin on liian korkea kaappi että vois hypätä suoraan.


 Siinnä se mamin tyhjä lankakori on.. (kangas oli pesuun menoa oottelemassa).. voisko sinne mennä..


 Ei kun siellä on jo mörökölli unilla..


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...