maanantai 6. huhtikuuta 2015

Hatuttaa!

Tämä meidän tietomasiina on niiiiin vattu että.. Videossa on ihan minimaalinen esimaku siitä mitä päivän mittaan 10 - 20 kertaa katellaan. Toisinaan on paljon, paljon enemmän värejä ja välkettä jotta tuo on vaan sellainen lievä "kohtaus". Rupee nyppimään toden teolla. Moni on että korjatkaa.. niiiiin se on helppo sanoa se kun se voi olla siitä ja tästä ja sittenkin tuosta kiinne se vika joten helposti siihen sitten upotetaan uuden koneen hinta tietämättä että mikä vika lopunperin olikaan. On tämä masiina "vaivainen" ollut jo pitkään mutta nyt on tosissaan ruvennu rakoilemaan kone.

Isäntä väjellä on molemmilla omat pelimasiinat mutta tämä on ainoa minulle. En minä pleikkareita pelaa vaan tämä tieto toosa on se minun kone. Blogit yms muut kun on sellaisia että ei niitä pleikkareilla saati millään tabulla oikeen voi. Ja kun tämä tilttaa just kun oot piiiitkästi kirjottannu jonneen mikä ei tallenna välillä (niinkun bloggeri tai WordPress tekee) tai missä ei voi välillä tallentaa esim messarilaudat.

Sitten on niitä että hanki läppäri.. vittu kun en haluu läppäriä.. ei sillä voi pelaa mitään ja minä kuiten sitä Simssiä pelaan.. toisinaan hurjaksi heittäydyttyäni HPotteria eikä sillä läppärillä kuvan käsittelyäkään paljoa harrastella.

Mutta että ei ihan vikinäksi mene niin näyttö ja näppis sentään toimii.. (ei muuten lohduttannu yhtään)Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...