perjantai 29. toukokuuta 2015

Blogi hiljaisuutta

Tätä hiljaisuutta jatkuu pätkittäin varmaankin jonkin aikaa. Miksi? No kesä ja loma ja tekemättömät päivät ei anna aihetta suuremmin pulinointiin. Nyt kuiten ihan vähän.. mietittyjä asioita.

Olen neulonut aiemmin laittamaani Dropsin neuletakkia.. huppu menossa ja se nielee lankaa ja aikaa.. En ole ennen aloittanut neuletta hupusta joten kerta se ensimmäinenkin siis.. Muut villat tuolla huhuilee kanssa joten puikon kilinää on tiedossa.

Poitsulla oli 2 luokan kevät juhla joka samalla oli Mansikkamäen koulun ensimmäinen. Ensi vuodelle tulee uusi ope kun Mari aloittaa uusien ykkösien kanssa.. harmi Marista tykättiin kovin.

Kesäloma siis lapsella alkaa.. laiskat päivät ja lötköt illat tiedossa. Lapsi ei ole tänä kesänä ihan intopiukeena lappiin lähdössä. Minä tämän tiesin tulevan mutta Vaari ei taida ymmärtää että lapsi kasvaa ja sillä on oma elämä, omat hommat. En aio tuputtaa menoa tai jäämistä saa itse päättää meneekö ja koska jos menee. Tykkimäki kuulunee tänä vuonna useammankin kerran ohjelmaan sillä moni poitsun kaveri on sinne myös menossa. Minä lähden mukaan kirjan ja eväiden kanssa tueksi eli etsin sopivan mesta lukemiseeni ja pojat saavat sitten mennä miten meneevät ja tietävät kuiten mistä minut sitten löytää. Poitsun kavereista pari kuulemma menee yksin jo Tykärille, minä en tuota ihan niin laske menemään kuiten viellä.

Jonen huoneen remonttia ollaan vielläkin suunniteltu eikä se ole siitä edennyt. Kesälomalla pitäs saaha jottaan aikaan. Maalaaminen on ihan hanurista kun siinnä pitäs tehhä hurrrjat pohjatyöt että saa siistin joten tapetti sitten kuiten tulee. Ja sen poika jo ite valitsikin. Marvel sarjakuva tapetti.. Seinäruusussa 52 euroa rulla - eBay tarjoaa 18 euroon rulla. Tämä siis vain yhdelle seinälle ja muuten valkoiset seinät. Ja koska tuo tekniikka lisääntyy Jonella niin huone tarvitsee hyllytilaa lisää. Tähän syksyllä harkitsemme Ikeasta apua LAIVA hyllyköllä joka maksaa 14,99 ja on passelin kokoinen lehtikansioille ja kirjoille ja peleille ja leffoille.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...