perjantai 15. toukokuuta 2015

Neulotaan (*edit.. ei neulotakkaan)


Vaikka tämä Snow Princess on ihana malli ja tuota kuvio osuutta aion käyttää jossakin muussa neuleessa. Tässä nimittäin huppu vasta puolessa ja jo 2 kerää lankaa nielenyt.. kuvio syö lankaa mutta en aavistannut että noinkin paljon.. ja kuviota on sentää paljon tässä ja Siiriä ei saa lisää jos se loppuu. Ilman tuota massiivista kuvio osuutta lanka riittäisi ja jäisi yli mutta ei tuon kanssa. Eli vaihdamme mallia tai teemme tämän sielänä ilman kuviota..

*     *     *     *     *     *

Vaikka ne aiemmin laittamani neuleet on tulossa puikolle mutta sopivan langan viellä puuttuessa oli pakko saada jotain muuta kun sukkaa tai pipoa puikoille ja kun sitä valkoista Siiriä on vaikka ja kuin viellä jälellä niin sitten tällänen on puikoille päätymässä.

En olekkaan ennen neuletakkia hupusta aloittanut joten kokemus se tämäkin sitten. Tuo bambukuvio pinta ja melkeen kietaisu malli on kiva. Ja nuita duffeli nappeja on puisena pussillinen jo valmiiksi kotona. Siiri on Novitan akryyli lanka ja ajattelin että se saattaisi olla kesän kylmiin kivempi kun täys villainen. =D




Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...