torstai 6. elokuuta 2015

Mitä tapahtuu..

ei niin mitään kait. Hiljasia pitää kuin villasukka tehtaalla. Eli neulontaa, Agatha Christie kuunnelmia ja kahvia.. niistä on monet päivät tehty.

Ensin oli jalka ja ala-selkä niin kipeet että nukkuminen oli tosi vaikea. Jos pikkaisenkin kääntyi vihlaisi selästä tai lonkasta. Se vihlonta laski lonkaan ja polveen ja nilkkaan joka tarkoitti että pakollisia enempää ei kävellä. Nyt rupeaa elämä kintussa voittamaan.. vaan ei se siihen jää sillä nyt iski yskä mikä riiiiipiiii keuhkoa. Veren maku suussa ja polte rintalastassa mennään. Eniten tässä rupeaa nyppimään väsymys sillä nämä kivut kun ei anna nukkua kauaa kerrallaa ja sitten kun herää niin ei saa nukuttua kovinkaan nopiaa.. minä siis nuku tunnin max kahden pätkiä yössä ja aamulla sitten jo on kroppa kun rautakanki siitä makaamisesta.

Ja koska väsymys on päällä tavallaan kokoajan niin pää ei pelaa villasukan neulomista vaikeampaan asiaan. Joten sukkia tuloo tasaseen tahtiin. Kattelen Grimmiä tai kuuntelen Christietä ja neulon. Luna hakee välillä viereen sänkyyn pötköleen ja toisnaan sitä nukahtaa hetkeksi siihen Lunan vieree.. kissa pehmoisena kainalossa pöristen.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...