lauantai 25. heinäkuuta 2015

Vaatekkaapi uusiksi *edit*

Vaatekaappini on kokenut suuria muutoksia.. Myyntiin lähti n. 80% vatteistani ja nyt uutta tilalle. Suurin osa korkkareistakin saa mennä sillä lääkäri setä antoi ankean tuomion.. ei koreita korkkareita enään.. 7 cm max joten nuo 10 - 12 cm joutaa sitten myyntiin.. Saappaitakin laitan myyntiin niin että jää vain parit hyvät eli Kitin samettiset, valkoiset karvareunat ja sitten yhdet kunnon nahkaiset.. eli ainakin 3 pari saappaita on myyntiin lähdössä. Tämä kaappien siivous aiheutti senkin että päätin koruista ja muusta sälästä myös karsia..

Parit farkut ois ostettava syksyksi ja paitoja tarvii myös. Takki ois kanssa hankinnassa. Poitsun vaatteista ei viellä puhuta sen enempää kun että niitä tarvii paljon uusia kun kaveri kasvaa.

Keltainen on jostain syystä kutitellut kovasti.. ei se banaanin keltainen vaan syvä tumman keltainen. Lindexin nettikaupassa kattelin että ompas kiva ja trikootakin viellä, eikä kalliskaan ja kipikipi Lindexiin ja mitä se täti siellä sanoo.. "se paita on vaan nettimyynnissä".. ääääh... joten tilataan ja hajetaan Lindexistä tai siis tilattiin ja ny ootellaan koska saa hakea.

H & M uutuuksia kattelin myös tänään ja jos ei kaupassa ole ni tilataan sitten. Puseroita nimittän. 9,95 kpl nämä kaksi ja trikoota ovat myös. Hyuomenna tahi maanantaina ajattelin hipsiä kattomaan.


Tämä on kangasta ja 19,95 hintaa.

*edit 26.7.* No musta ja höyhen paita hajettiin tänään. Samalla Seppälän ohi kulkeissa iski kohille viellä yksi pusero.. Kuvassa sinertävämpi luonnossa vihertävämpi.. tämä sitten tilipäivänä noudettaa. Tätä on tuollaisena musta/valkoisenakin mutta sitä en kerenny jäähä ettimään kun ohi menossa oltiin vaan.



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...