keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ei silleesteen mitään..

Kun ei silleesteen mitään tapahdu tai ole tapahtumatta meillä niin laitetaan vaikka tällänen höpöhöpö-osastoon kuuluva jutska. Mitä syntymä kuukautesi kertoo sinusta - juttu. (linkki tässä engelskan kieliseen sivustoon). Ensin enkuksi ja sitten suomeksi ja sitten revitään..

Ensin siis engelskaksi..

March

If you were born in March, you are probably highly creative person and imaginative, but you probably tend to be more introvert and quiet. You love arts for expressing yourself, and enjoy your quiet time alone. You have a kind, gentle attitude with other persons, but tend to hide aspects of your life and privacy from others. You live inside your own head, creating masterpieces within your mind. You like peaceful environments and you stay away from noisy and crowded places most of the time.

Sitten käännetään suomeksi.. (laiskuuttaani Google käänsin ja hiukan muotoilin lisää ja ja virheitä siellä on mutta kai ne selväksi tulee.. =D )


Jos olet syntynyt maaliskuussa olet todennäköisesti erittäin luova ja kekseliäs henkilö, mutta olet usein hieman sisäänpäin kääntynyt ja hiljainen. Rakastat ilmaista itseäsi taiteiden kautta ja nauttia hiljaisesta ajasta yksin. Sinulla on ystävällinen, lempeä asenne muihin ihmisiin, mutta pidät yksityiset asiat yksityisinä, muilta piilossa. Asut oman pään  sisällä, luoden mestariteoksia mielessäsi. Pidät rauhallisesta ympäristöstä ja pysyt poissa meluisista ja tungosista paikoissta useimmiten.


Sitten revitään viellä..

Juu olen syntynyt maaliskuussa, olen mielikuvituksellinen kyllä, ehkä joskus liikaakin ja luovakin olen. Introvertti juu.. Sisään päin kääntynyt.. sarkastinen ilme kuuluu tähän ja "ei kai sentään, minäkö?" ilme.. eli siis juu olen. Minun asiat on minun asiat ei koko suvun. Yksityisyys ennnen kaikkea tietyissä asioissa siis. Hiljainen?? Ööh joo joskus kai en koskaan tai jotain. Ilmaisu taiteen kautta no kai se neulominen on taidetta sekin =D ja pirtely, kirjoitus ja sen sellainen näpertely. Nautinko hiljaisesta omasta ajasta? Totta vitun juu.. kun ei kukaan halua mitään ja on Hiljaista! Lempeä ja ysävällinen asenne muihin.. no joo-o ja ei. Kyllä mä kohteliaasti kuuntelen ja hymyilen vaikka tekis mieli huutaa joskus jollekkin päin naamaa että "et vittu oo tosissas" tai "hanki elämä, ihan oikee elämä". Asun pääni sisällä.. joskus. Sitä se kirjottaminen toisinaan vaatii.. Pidän rauhallisesta ympäristöstä.. joo ja siksi pidänkin kotona olemisesta paljon. Ruuhka aika ostoskeskuksessa saa aikaa lievän paniikki/ahdistus kohtauksen joskus toisinaan.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...