maanantai 16. marraskuuta 2015

Tukkaa, tukkaa ja glitteriä *edit*

Tästä kuvasta se idea sitten lähti. Kuva osui kohille Lily:ssä ja aihe oli tuo glitteri tukassa. Geeliin sekoitettiin glitteriä ja sitä siveltiin tukkaan ja voilaa oli hippa tukka valmis ja sillä peittyi tybikasvu nätisti. Mutta siis ei se glitteri ollu se juttu vaan väri..  oi mä niin haluun pinkin tukan taas. 2009 oli Flamingo pinkki (kuva alhaalla) mutta se ei nyt oo ollenkaan hakusessa. Vaan tuollainen kylmä jäinen pinkki.


Tukka menee poikki myöskin eli Inkalle vaan ja Polkkaan takaisin. Tämän tyylinen pinkki ja polkka hakusessa (kuva Pinterestistä) ois se idea. Paluu polkkatukkaan on himmaillu mielessä jo jonkin aikaa mutta tänään tuo pinkkiGlitter kuvava antoi sen potkun lopullisen. Vuosikymmen meni polkalla vuosikymmen sitten. Kasvatuksen jätän nyt kokonaan.. pitkä tukka ois kiva mutta.. muttia on monta ja nyt muttailuja ei jaksa.. se kasvaa jos on kasvaakseen sitten.

Inkalle aikaa varailemaan ens vuoden alussa sekä leikkuu että värjäys asioissa. Toki tämän vois blondaa itekkin (ja Olapleksillä avittaa) mutta ehkä annan Inkan ammattilaisena sen homman hoitaa asian. Pinkiksi kattelen että laitetaanko Inkalla vai ite.. tämäkin selvinnee kunhan käyn ideoitteni kanssa Inkan puheilla.


 Muutama suttunuttura idea kuva pinterestistä.


*edittiä tähän väliin* Rupesin miettimän sitä väriä eli että mitä väriä. La Richen pinkit ei oo pastelleja.. mutta mutta.. nämä kaksi pinkkiä.. sitä siis mietin että tuleeko tuosta Pastellista hattaraisempi vai ei.. Carnatiosta kylmempi vai ei.. ja jos niin jos lisää Pastelliin Silveriä vaikka sekaan pari tippaa niin viilentääkö se sävyn. Pari vallan hyvää ohjetta nimittäin löysin LR värien pastellointiin eli että puol pulloo hoitsikkaa ja vajaa teelusikallinen väriä siihen ja sitten vatuloidaan kunnolla sekasin ja annetaan olla n.30 minsaa. Normistihan näitä läjäytettään ilman mitää "laimennoksia" ja annetaan olla se tuntikin kupolissa..

Carnation Pink ja Pastel Pink
2009 ja Flamingo

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...