perjantai 27. marraskuuta 2015

Pinkiksi menee

No siis tämän piti tapahtua vasta ens vuonna mutta minkäs teet kun se iskee niin se iskee.. Pinkiksi pitää päästä.

Alku tilanne Blondaamiseen hiukka arvelutti sillä lähtököhta oli n.4v hennaa alla ja parit tummat värit. Hennan poistoon lueskelin monia kiekuroita mutta ajattelin että mennään ny alkuun blondaamisella ihan luottokampaajani ehdotuksella eli että blondiksi ja katotaan mitä tulee ja sen mukaan mennään. No tuli eikä ees pahasti mettään. Tuollainen melooni jäätelön värinen.



Blondaus oli Nutrissen TrulyBlond UltimatePlatinum ja ohjeen mukaan ensin pituuksiin 15-25 min ite pidin 20 min ja sitten tyveen 15-25 min, ite pidin 15 min eli en ees kaikkein pisimpiä aikoja koska toinen Blondaus samalla on esissä mutta siihen pidän väliä ainakin 3 viikkoa. Tähän päälle sitten super kosteuttavaan hoitsikkaan tuota Rasberryä niin että hoitsikkaa vajaa 2 dl ja väriä n.1 tl. ja tämä 15 minsaa päässä.. nyt sitten on sellanen Jännän värinen. SEuraava 3 viikkoa sitten mennään niin että joka 5 pesu laitan vähän tuota väriä hoitsikkaan.


Tästä kaikesta ei tukka ees kamalasti kärsinyt eli ei ole Purkka tukkaa, ei ole heinäkasakaan.. ei lähtenny karvatkaan. Kaiken kaikkiaan aika onnistunut alku pinkin suuntaan.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...