sunnuntai 20. joulukuuta 2015

2016 Uutta Muumia

Taas on se aika vuodesta kun maailmalta kuuluu uutisia 2016 Muumi uutuuksista ja nyt niitä onkin aikapaljon. (kaikki kuvat lainattu moomin.com sivustolta)

Ensin vuoden alussa myyntiin tulevat mukit. Eli Tuutikki muki joka korvaa entisen sinisen Tuutikin ja ihka ekaa kertaa Esi-Isä. Esi-Isä on ihan pakko hankinta meillä sillä isäntä ihastui siihen kovin. Ja on se ihan ihana se Esi-Isä. Tuutikki ei ole lempparini koskaan ollut mutta tämä uusi muki on ihan kiva entiseen siniseen verrattuna.


Sitten toisiin uutuuksiin eli Muumi Ystävyys -sarjan kuvituksen perustana on Tove Janssonin iki-ihana kirja ”Kuka lohduttaisi Nyytiä?” Sarjaan kuuluu Purkki, kulho ja kaadin. Olettaisin että muki ehkä tulee tai sitten ei. Kuvitus on vähän samanlainen kuin se Hurraa sarja joka oli mustakeltainen joka oli sitä kokko-juhla juttua. Näistä Ystävyys sarjan kuvista jätän sen kulhon pois kun se ei innosta mutta purkki ja kaadin kyllä. Myyntiin nämä tulee 15.1.2016 ja ainakin yksi purkki on kotiutettava. Kannukin on niin ihanan kesäisen viiskytluku sävyinen.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...