perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulu 2015

 Kuvia ja tunnelmia joulusta 2015. 

Kuusi tuli jo heti itsenäisyyspäivän jälkeen paikalleen. Viime vuonna sain pitää valkoisen kimalle kuusen niiin vähän aikaa kun se vasta aaton aattona laitettiin. Nyt se on kimmeltänyt ja ollut nätti monta viikkoa. Aurinkoisella ilmalla se varsinkin kimmeltään. Koristeet on melkeen samat kuin viime vuonna, poikkeuksena isot mustat ruusu pallot jäi laittamatta.

 Joulu on mennyt vähän niin ja näin. Ei muuten mutta flunssa tai joku muu viirus iski jo monta päivää ennen Joulua ja ei jaksannut mitään. Joululahjojen ostoreissut oli totaali uuvuttavia fyysisesti. Pari tuntia liikenteessä ja olo oli ihan raato joten siinnä sitten mentiin sieltä missä aita on matalin ellei toisinaan ihan aidan altakin jo. Leipomiset jäi tältä vuodelta melkeen täysin tekemättä, en vain jaksannut. Siivoilut oli totaali pinta puolisia mutta tämä oli mitä oli tämä joulu. Ensi vuonna toivottavasti toisin. Vielläkään olo ei ole helpottanut juurikaan ja nyt on sitten viellä isäntä ja poitsu sairastumassa. Uusi Vuosi menee hiljaisissa merkeissä meillä siis. Kuusaalla käydään rakettiset kattomassa ehkä.

1. Kaapin päältä missä yleensä on puhelimia yms muuta tauhkaa ja mistä kissat hyppää tieskapöydän hyllyn päälle. Paljon lasisia mutta mitään ei ole kissat pudotelleet eivä edes kiinnostuneet mitä se mami siihen laittoi.

2.  Keittiön pöydältä. Asetelmassa 1 valkoinen amaryllis ja 1 sininen hyasitti ja 2 valkoista hyasinttia. Keittiöstä ei tämän enempää kuvia sillä en ruvennut mitään suursiivousta pitämään vaan suurimmat siivoilin.


3. Tietskapöydällä olevan pikkulipaston päällä olevaa tavaraa. Tuo hopeinen kynttilä juttu on uusi samoin kettu tuli itsenäisyys päivänä. Jotenkin tämä hopea, harmahtava, valkoinen yhdistelmä toimii minulle nyt parhaiten.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...