tiistai 29. joulukuuta 2015

Kalenteri 2016 (kovasti kuva painotteinen)

Ihan eka, ja varmaan oletten huomannut että blogin ulkoinen asu muuttui? Mitä mieltä olette tästä, ei sillä että se nyt kamalasti vaikuttaisi mutta olisi silti hauska tietää. Idea lähti tuosta PopArt kuvasta jossa tytön tukka Oli sininen ja ei ole enään. Pastellinen ja raikas oli hakusessa ja kai se jotaan sinne päin sitten onkin.

Olkoon ensimmäinen postaus uudella pohjalla sitten hömppääkin hömpämpää eli kamalan tärkeetä.

Uusi Kalenteri Uudelle Vuodelle 2016

Tät etsin jonkin aikaa. Ensin mietin että ostan vaan FiloFax kannet ja ne olikin etitty Katie sarjasta jenkkilästä. Vaihto ehdot oli kerman värinen pohja kulta pallukoilla tai minttu pohja kultaisilla kolmioilla. Sivut meinasin tehhä ite mutta sitten ajattelin että se vie niiiin paljon aikaa ja energiaa muusta että tilaan niinkuin ennenkin. Viime vuonna siis oli sen minttu kalenteri. No tänä vuonna malli ja väri on sama mutta vähän eri kuiten. Ja nyt sitten jatketaan rutkalla määrällä kuvia...


Tätä mallia on 4 väriä. Tuo sininen ja luumu oli heti ei minulle. Keltainen ja Minttu taisteli hetken kunnes Minttu voitti ihan ylivoimaisesti. Jos minttua ei ole saatavilla (mikä on hyvin, hyvin epätodennäköistä) sitten otan keltaisen.  Näissä Korean kalenterissa on hyvin tilaa kirjoittaa ja muistio sivujakin on kivasti. Myös taka sisäkansi on iso tasku mihin saa parit paperit kivasti mukaan. Ite tilaan näihin lisäksi aina rutkasti kalenteri tarroja ja pari pientä kawai aiheista vihkoa taka taskuun.

Kalenterissa on tuo kumppari reunalenkki joka ainakin entisen kalenterin kanssa kesti hyvin eikä rutannut kulmia. Ei venynnyt eikä rispaantunut. Tämä on hiukan vahapintaista kangasta jonka pitäisi hiukan hylkiä kosteutta. 208 sivua ja koko on 180 x 190 x 18 mm eli ihan hyvän kokoinen. Edellinen oli samaa luokkaa ja tykkäsin.


Edelliseen verraten tässä on kuvitustakin, siinnä ei ollut mitään ylimääräsiä. Toki kun se minun jäljiltä nyt on niin siinnä on kovasti kaikkea ylimäärästä =D Tässä tulee joitain arkkeja valmiitä ja ite väritettäviä kaleteri tarroja mukana. Mutta niitä tulee tilattua enemmänkin aina vuoden alkuun ja washi teippejä on rulla tolkulla sekä muita tarroja. Mutta tässä on hauskat kuvitukset ja osa mitä on valmiina on sellaisia väritä ite kuvia mikä on kiva.

Sisältö on jaettu kätevästi osiin. Edelliseen laitoin joka kuukauden alkuun reunatarran mikä helpotti kuukauden löytymistä ja niin taitta tarvia tehhä nytkin. Kalenteri siis jaettu seuraavan kuvan mukaiseen osiointiin.
Seuraavaksi siis Intro sivu, 2 vuoden vuosi näkymä, vuosi suunnitelma aukeama (synttärit ja sellaset yhdellä vilkaisulla) ja kuukausi aukeama. Jokaiselle kuukaudelle on oma intro sivu jossa kuukauteen sopiva kuva.


Sitten on viivallista ja kuviollista muistio tilaa jonkin verran.

 Takakannessa on kiva kuviointi.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...