torstai 31. joulukuuta 2015

Pinkimpi...

Nyt on taas blondattu ja pinkitty.. eli projekti edistyy hitaasti mutta kuitenkin.  Kuvassa on jo päällä ihan näkyvissä se kylmä pinkki mitä kohti yritetään. Mutta sitten tulee hattaraa ja latvassa persikkaa.

Henna pitää kiinni oranssisuudestaan vaikka on sinistä hopeahoitsaria laitettu keltaisuutta taittamaan ja blondiinissa oli mukana sitä hyvin sinistä hoitsikkaa. No taittaa se kylmempään kyllä, ei se niin Oranssi olekkaan enään. (päivän valolla lupaan parempaa kuvaa tarjota). Blondaukset ei ole tukkaa näkyvästi rasittaneet muuten kuin että tämä on liukas kuin mikä. Siihen toki voi vaikuttaa rahut hoitsikka määrät mitä tämä tukka on saannut osakseen. Väri eli Biotzell Rasberry ja Silver on hoitsikka naamioita ja niitä sekoittaen tavan hoitsikkaan on tehty värjäystä sillä Rasberry itessään on Hurrrrrjan Pinkki. Eihän tämä viellä ole sitä mitä hajettiin mutta on tämä aika vinkeä pastelli rasteri värjäys. Ja kyllä tällä kehtaa liikkua että ei siinnä mitään. Ja kun tämä menee näillä kivoilla pastellisilla ja aina kun hoitsikkaan laittaa pinkkii niin tulee uusi tukka. Ei ees tee mieli nyt sinne punaiseen ollenkaan.

Monessa asiassa pastellit on tänä vuonna mieleen. Ja tietty mustat mutta yllätin kuulkaa ittenikin että tilasin ittelle Bleizerin vai mikä lie pikkutakki se sitten onkaan. Musta missä on hopiaa paljettia niin maan piruksee. Ja pari paitaa missä on paljettia. Koko lysti (kuvat alla) maksoi eBaystä alle 20 euroa. Paitoja on 2 muutakin väriä ja 3 eri malliakin missä nuita paljettia on. Perus trikoopaitoja joissa on vähän jotaan kivaa kuiten. Kuvio trikoot ei oo mun juttu ja nää on sitten mustien farkkujen kanssa ihan perus paitana mukavia. Syy tuon Bleizerin tilaamiseen.. ööh en tiiä, mielen häiriö mutta että jos hei sattus tarviin ja oishan se siis toooosi kähee hopea glitter bling hihoillaan =D Siis kun me käydäänkin bilettään ei koskaan että bile vaatetta tässä ei tarvii mutta jos vaikka joskus Amaan laittas muutakii kun villatakin =D






Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...