perjantai 22. tammikuuta 2016

Se Puhelin

Se on kuulkaa vaikiaa se puhelimen osto tälläselle nais-ihmiselle. Mä kun en tarvi mitään huippu iifonea tai muuta teknologia huippua. En myöskään puhelinta missä on super kamera sillä kamera on kamera ja puhelin on puhelin. Toki plussaa että jonkinlaisii räpsyi puhelimel saa mutta muuten kuvaan järkkärillä kuiten. Ja kun otetaan estetiikka sitten viellä mukaan niin on vaikiaa. Hinnasta puhumattakaa. Mutta nyt on sitten tilattu luuri tulemaan.

Pinkki. Ehottomasten Pinkki jos se vaan on vaihtoehto (entinenkin melkee 8 v on Pinkki). Tollanen puuterinen pinkki.. melkeen harkitsin tuota turkoosihtavaa (tokassa kuvassa) ja melkeen hetken houkutti punainenkin mutta ei sittenkään.

Ominaisuuksia on mulle riittämiin. Tämä myöskin vörkkii tuon joululahjaksi saamani aktiivisuus rannekkeen kanssa mitä ei nykyinen puhelimeni tee. Ja tabletti vaikka onki bluutuutti niin ei tunnista sitä ranneketta ollenkaan. Ja koska entisessä ei toimi oikeastaan enään mikään muu kuin soitto ja vastaus ja tekstiviesti tulee joskus heti toisinaan viikon viiveellä niin oli se uusi luuri hankittava. Ja tässä on WiFi mitä edellisessä ei ole. No myönnän että se on kivikautista aikaa se puhelin verraten nykyisiin. Muutama viikko ja minä siirryn moderniin aikaan.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...