maanantai 13. kesäkuuta 2016

2 kuukautta

Hui hupsis ja pompsi meni 2 kuukautta ilman päivityksen päivitystä tänne. No ei siinnä että mitään ihmeitä ois tapahtunut mutta hyi miten aika menee.. mihin sitten meneekin.

Tukka vaihtui Pinkistä tummaan Punaiseen takaisin.. Pinkki tuli ja meni.. eikä enää tuu takas. Tukka lyheni ja kasvaa kivasti ja kohta se taas lyhenee.. Polkkaa pidän nyt niin että kaikki karvat kerkee kasvaa samaan pituuteen tästä miljoona eripitusta karvaa vaiheesta.

Poitsun koulu loppui ja loma alkoi. Lomalainen ei halua Lappiin tänä vuonna. Hokee "en tahdo" ja pakko ei ole jos ei taho.. Tekee mitä tekee kunhan jotain tekee. Mummolassa käy välillä ja on ihan lomalla vaan. 4 luokka tuo tullessaa uusia haasteita, pitempiä päiviä ja uuden open. Tai no ei se Henkka uusi ole kun liikkaa on näille ennen opettanut mutta nyt tulee Henkasta ihan oma ope sitten ja se on sitten 6 luokkaan asti. Satu valmistui virallisesti opeksi viime kouluvuoden alussa ja menee ottamaan vastaan 1 luokan syksyllä. Jonella alkaa myös ekstra tuntina äikän tuksa lukemiseen liittyen eli luetun ymmärtämisen tuksa. Kyse enemmän on Jonella keskittymisestä kun muusta mutta kun se paranee tuksa tunnit loppuu. Ja siitä että ne loppus aika äkkiä on tullu pojalle kannustin siihen että on ruvennut Lukemaan enemmin itekseen kotonakin. Tänäänkin kaveri luki liki 2 tuntia ja toisella kädellä rapsutti Prinssin vatsaa samalla.

Kissan Poika Prinssiseni tippui partsilta ja oli 1,5 vuorokautta isossa maailmassa yksin ja nälissään. Onneksi löytyi elossa ja ehjänä, likainen ja pelästynyt kyllä oli. Minä laukkasin yhden päivän ja melkeen yönkin ettimässä ja seuraavana aamuna isäntä löysi pelästyneen prinssini. Ei saannut isi sitä liikahtamaan auton alta mutta mamin ääni ja kädet kun tuli paikalle ja otti kissasta kiinni niin kaveri suorastaa ryömi iholle sieltä. Sitten tultiin kotiin ja oli nälkä pojalla, voi että olikin. Sitten pestiin ja nukuttiin. Edellisenä päivänä sitä itki äiti sekä poika Prinssin perään. Minä lupasin universumille että jos saan Prinssini ehjänä ja elossa kotiin en hetkeen mitään pyydä. Eli että nyt en hetkeen pyydä.. Luna ei syönnyt sinä aikana mitään oikeen kun Pekka oli pois ja nukkui minun vieressä ja välillä kävi ikkunasta kattomassa missä ukko on. Tapahtuman jälestä on Prinssi nukkunut meidän sängyssä yönsä. Seuraa ja on minun kanssa paljon, paljon enemmän. Kinuaa jopa syliin mitä ei ennen ole tehnyt. Toisinaan oikea sylivauva. Mutta voi kuin me sitä Rakastetaankaan, melkeen kadotettiin ja nyt huolehditaan viellä enemmin että mitään vastaavaa ei käy koskaan enään.

Auroralle olen ommellut ja neulonut.. (bjd-juttuja enemmän bjd blogissa) ideoita on paljon ja niitä hiljakseen toteuttelen.

Isäntä on töissä päivät.. omaa alaa eli autoja maalaa.

Minä metsästän keltaista takkia itselleni syksyyn. Joo Syksy on jo mielessä.. se on aina.

“Veden hiljainen solina ja sateen kuiskaus oli vielä siellä ja sen ääni muistutti yksinäisyydestä ja täydellisyydestä” -Mymmelin Tytär-

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...