keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Aika uudelle muistikirjalle taas.

Siis näitähän on mulla yhtä aikaa käytössä monta. On kalenteri, pikavihko eli pieni kalenterin väliin sujahtava vihko, käsityö/idea kirja joka on millon missäkin.. ja sitten tämä The Book. Tähän ei ihan kauppalistaa ja muuta kirjotella. Muistatteko viellä Tämän Postauksen helmikuu 2013.  No sama kirja uusilla kansi kaiveruksilla ja etu tekstillä tilaukseen. Entisessä on 2 sivua jäljellä.

Tämä
on tilaukseen menossa A5 koossa. Aiemmassa olen käyttänyt alkuun mustekyniäkin mutta nyt en.. kauneimman tekstin tuolle paperille saa laadukkaalla lyijärillä. Joita sitten onkin muutamassa värissä. =D (hifistelijä kun näissä oon) Kalenteri yms notebook tarroja ja washiteippejä en ole edellisessä käyttänyt enkä käytä tässäkään. Tekstit ja piirrokset riittää.. ne härpäkkeet jää kaleterille ja muille vihkoille.

Tähänkin kansi kaiverrus pitäs keksiä.. Tai no.. aikanaan edellisen kirjan kanssa... se La Tua Cantante tuli sitten käsivarren nahkaan.. ja kirjan kantee ei tullu mikään harkinnassa ollut vaan ihan toinen.. Ei tätä tarvi keksiä.

Kanteen tulee..

1. " Into the woods filled with sweet night air, follow me for ancient magic awaits us there. "

Tai

2.  "When the Magick of turning leaves and darkness begins, it it time to celebrate the witch that's within ."

Ja etusivulle tulee..

"Of ancient spirit strong and free, no boundaries are within me. Endless love and dreams I hold, if you look inside my gypsy soul "

tai

“There is something in October sets the gypsy blood astir, We must rise and follow her; When from every hill of flame, She calls and calls each vagabond by name” - William Bliss Carman


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...