keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

WYS


WYS eli West Yorkshire Spinners on lankavalmistaja. Näistä langoista on joitain Novitallakin myynnissä. Hinta eroa on jonkin verran mutta postit jos laskee niin samaan menee. Mutta siis tosiaan pieni osa on Novitalla ja uusia värejä ei mitään viellä. Toivotaan että tulee lisää sillä yhteistyö WYS ja Novita välillä on vissiin alkanut vasta viime talvena. Novitasta tässä nyt ei ole kyse kuiten joten jatketaan. Idea on tänään katsastaa WYS langat. Tässä on ns.oma lehmä ojassa sillä olen WYS:iltä tilaamassa joten tämä passaa tähän.

Toki WYS:illä on paljon muitakin kun nämä mutta nämä kaksi nyt tässä kun ne on ne itseä eniten kiinnostavat.

Itselle tärkeintä on langassa villa eli ei keinokuitu lankoja juurikaan ole käytössä. Ja toinen on Väri. WYS:in lankoihin tutustuin jokunen vuosi sitten jo kun tilasin lankaa ebaystä ja sain mukaan yhden WYS lankakerän Aileenilta. Sen jälkeen on tullu useammat WYS:it ostettua. Suurin osa langoista on 100 g keriä WYS:illä ja sivuilla hinnat saa puntina mutta myös euroina. Kuvat kaikki on WYS:in sivuilta.

Singnature 4 ply langan Spice Rack värit. Värit on otettu CountryBirds sarjan väreistä niin että ne sopii yhteen ja se sarja on toinen suosikkin.

Näistä väreistä on vaikea valita suosikkia sillä kaikki on hyviä. Sininen nyt ei ehkä ihan omiani ole mutta Jone siitä saattas tykätä.

Signature 4 ply Country Birds kokoelma on ihan kiva vaikka tässä on sellasia värejä joita en ite huolis mutta laitan kuiten kaikki. Monta hyvää tässä on ja 100 g kerä on sukkaan sopiva. Jone halus jo parit näistä itelleen joten muutama sukkalanka on tilauksessa siis. Novitalta näistä löytyy Owl, Blue tit, Mallard ja Wood Pidgeon hinta 9,50 kerä.


 Näissä suurin osa on kivoja värejä mutta ala-rivin siniset ei oikeen oo mun. Se on se sininen joka ei vaan iske (paitsi se harmaa sateen sininen) mutta Jone tykkäs. 

Nämä siis on suunniteltu niin että ne sopii yhtee. Ei kaikki langat mutta Spice Rack kokoelman suurin osa.


Eli seuraavasti :


Cayenne Pepper - Bullfinch 

Cardamom - Blue Tit 

Poppy Seed - Owl

Nutmeg - Pheasant 

Pennyroyal - Wood Pigeon


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...