torstai 14. heinäkuuta 2016

Tukkaa Taas..

Joskus tuntuu että ei täällä muutakaan oo vaikka tuo teksti tilasto kyllä muuta kertoo. Mutta taas tätä.. mä oon niin mieleni muuttava näissä että tässä on hupia kaikille. Ja jos menee mettään niin sehän on uusiutuva luonnonvara kuiten =D Mutta mennään nyt aiheeseen..

Ensimmäinen kuva on Pinterestistä ja tässä vähän pituus ideaa siis.
Toinen kuva on oma sieltä jostaa n.5 vuoden takaa.


Se Pinkki.. se oli aikansa kiva ja hauska ja sillee.. Maaliskuussa jo mietin Punaiseen palaamista mutta menin viellä pinkin kanssa jonkun aikaa.. sitten se vaan rupes nyppimään. Aina saa olla silverii ja pinkkii laittaan kun suoraväri valu vaan pois.. Joo liian työläs mun makuun.. ja sitten se tukka sillon vähän lyheninkin.

Kauppaan mars ja ostin Liven Punaisen.. siis tooosi punaisen. No heti värjäyksen jälestähän se oli kiva. Mutta eka pesu ja väri haalistui ihan silmissä. Sen pinkin rojektin blondaukset tappo latvat niin että ei niissä mikään väri pysy.. Jokunen aika sitten mentiin Punasella Hoitsikka värillä mutta sekin kyllästytti että aina piti se hoitsa laittaa värillä ja väri oli kylmä punainen.. Dooh alla silverii ja blondii niin siitä mitään lämpöö tuu. Liven Mango siihen sitten lämmittämään. Se oli hetken kiva kunnes sekin haalistui ja uskokaa pois ei menny siihen kauaa.

Jaa tukka kriisikö? Ei suinkaan vaan ajattelin että leikkaan kuiten polkkaan takas kohta niin kokeillaan nyt sitten pari jutskaa. Polkkaan takas on ollu paluuta tekemässä jo jonkin aikaa.. ei ehkä pelkästeen pituuden takia vaan siksi että ne ois tasa pitkät latvasta kun kasvaa.. en yhtään tykkää näistä epäpitusista. Kasvu on ollutkin aika kivaa sillä +2 cm kuukaus on ollu tahti. Multivita+fooli+biotiini koktaili on avittanut huimasti.

Takas kulahtaneeseen punaseen. Se oli kamala.. ihan kamala. Ja värin poistoa kempparilla en halunnu enään. Joten LHC palstan ihmeellinen maailma antoi ideoita. Ensin sitruuna+vesi kirkastus ja puhdistus. Ei vaalentannu mutta kirkasti eikä kuivattanutkaan. Sitten c-vitamiini+hoitsikka "värin purkua" kertaa kaksi. Ja voi pieru sentään se toimi.. siis tosiaan toimii. Tukka ei ole kuivaa ja karheaa. Arganöljy hoito siihen perään niin tukka on silkkinen ja ns.heilahtaa kun ennen se vaan tönötti.

Mutta nämä poistot jätti väriksi jotaan epäväriä..

* Eka on ennen c-vitskua eli se kulunut punaisen irvikuva.
* Toinen on ekan c-vitamiinin jälkeen.
* Kolmas toisen c-vitskun jälkeen, ja paljon vaaleampi kun kuvassa.. tyvi jäi tummemmaksi mikä oli oletettavaa. Olis voinnu viellä kolmannen c-vitskun tehdä mutta päätin että ei tarvii kun se väri kuiten peittää.


No tarkotushan oli värjätä uudelleen. Ja vaikka karistelin hennaa hiuksistani kun se tummui niiiin ruskeaksi ja tummaksi ja oranssia olisin halunnu mielummin ja sitten menin pinkiksi. (tästä on monta postausta aiemmin joten en mene tähän nyt) Kempparilla ei onnistu oranssia nätisti saamaan ilman että se näyttää posti-narulle. Joten sama jolta tilaan hiusöljyt tekee myös värejä.. näissä on hennaa mukansa (doh ei siitä muuten oranssia tuu) mutta muutakin.  Ja nyt sitten Kitsunen niminen väri vetästiin päähän.

Siinnä niitä kuvia sitten Kitsunesta (kitsune on muuten japaniksi kettu). Mä meinasin että en enään hennaa millään yhdistelmällä mutta isäntä oli sitämieltä että kun sillä saa sen näteimmän värin ja se on kuiten se oranssihtava mun värinen. Jos sen vaan sais pidetyä niin että ei tummu ruskeeseen.. no Kitsune väri seos sisältää muutakin kun hennaa ja myyjän/tekijän mukaan sen ei pitäs juuri näiden takia tummua niin. No uskoisin että myyjä/tekijä on yli 20 vuoden kokemuksensa kanssa kuiten parempi kertomaan tuotteestaa.

Tuote seloste antaa seuraavat.. horsetail, yellow dock, burdock, marshmallow root, aloe, chamomile, hibiscus, nettle, herbs, henna

Sitten pieni kuvakooste loppuun..


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...