maanantai 1. elokuuta 2016

Kesän palasia


Päivitys tahti on taas niiin kauhian hidasta että hyvä jos 2 päivitystä kuukaudessa. Mutta siis kun ei kesällä mitään tapahdu tai jos tapahtuu niin sen on sellasta arkista hidasta. Mutta jos nyt palasia sitten vaikka laitellaan..

Olen  neulonut. No se ei kelleen yllätys ole mutta olen silti. Pari sukka kuvaa vaikka tähän väliin.. olen siis sukkaa neulonut ja Aurorallekkin vaikka mitä mutta ne laitan BJD palstalle, en tänne. Nyt metsästän lankaa neuletakkeihin. Eli itelle ois suunnitteilla takkia pari kappaletta ja sukkaa tietty tulee puikoilta tasaseen tahtiin. Eka takki punainen perus Hermione ja toinen se vihreä joka on enemmänkin täällä joskus vilahdellut. Olen myös harkinnut että kun IsoVeikasta on tuollainen HunajaKeltainen myös nii jos siitä Sylvin paukauttas.


 Materialistinen minä kertoo että on myyty romppeita ja ostettu kamppeita. Eli siitä seuraavaksi.. Myyty on vaatetta ja kenkää. Ostettu on seuraavia tuotteita ja parit mustat perus tiukat farkut.

Kettumekko tilauksessa. Ja samaa kuviota oleva infinity huivi pätkähti tänään kotiin luukusta.
Luurit on tilauksessa ja kauan niitä etittiin.. Melkeen jo valitsin Marley House kuulokkeista suosikkini mutta sitten tuli vastaan nämä Candy Lime Green väriset Monsterin kuulokkeet. Näitä ois muuten ollu pinkkinäkkin mutta vihreeseen ihastuin.
Ja mitäs muuta sitten.. no tänään tilasin meitille NetFlixin ja lapsi on innoissaan kun on paljon uusia sarjoja ja leffoja nyt ja kyllä sieltä minullekkin löytyy aika mukavasteen kutimen kanssa töllöteltävää.

Fibro potkii omiaan aika pahasteen taas. Laitoin FB postauksen siitä millaista on olla Fibroihminen näin kesällä ja laitan sen seuraavaksi postiksi vaikka tännekkin. Mutta nyt rupee jo hiljalleen helpottaan.. tosin aika hiljaa eli nilkka on viiltelevä vielläkin, polvi niksuu ja naksuu ja kipu kulkee lihaksessa lonkkaan asti.. mutta tietääpähän olevansa elossa.

Lapsella alkaa kohta koulu ja sitä oottaa kait äiti enemmän. Hups! Joo ois se aika saada rytmit taas takas pojalle. Esi-murkku-ikä nousee pintaan toisinaan aika urakalla. Onneksi lapsi on löytänyt uimahallin riemun. Hallille otettiin 10 kortti ja sitä ahkeraan on käytettykin. Kevyesti menee 4 tuntia pojalla hallilla ja toisinaan jo 5 tuntikin siellä. Toisinaan on tuttuja toisinaan ei kuulemma mutta ei se haittaa. Sukeltelee ja huppaa toisten lasten kanssa vaikka ei niitä tuntiskaan. Onneksi ei oo mikään ujo tämä kaveri. Ja on siellä sitte toisinaan ollu kavereita koulusta ja opejakin on nähty, sekä entinen eli Satu aj tuleva eli Henkka. Ja on siellä pari kertaa ollu yx Emmakin.. =D Emma oli jo päiväkodissa samaan aikaa ja nyt on rinnakkaisluokalla. Emma on aikanaan ollu pienen ihastuksen kohde ja oli kait molemmin puolista sillon pienenä. =D

Oma syksy menee Asahin ja muun joogan kanssa urheillen. Flexi Bariakin ois tarkoitus lähteä kokeileen.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...