maanantai 5. syyskuuta 2016

Talvitakki *edit*

Takki tilattu mustana. Ja vaikka ulkona paukkuu liki +20 astetta niin talvi tulee ja mulla on Perjantainna uusi takki. -50% Alet käytetty ja loppu summa oli karvaa vaille 58 euroa eikä postikuluja.

Mustaan päädyin kuiten sillä se viininpunainen ei nyt kuiten oo mun väri..

* * * * *

No eihän se viellä ole ajankohtainen mutta onhan se hankittava. Yli 4 vuotta palvellut Vihreä talvi takkini on pumpum. Tänään pesin syys/talvi releitä että tiiän mitä Jompalle pitää hankkia ja siinnä samalla oman Vihreän takkini. Viimeinen pesu oli liikaa raukalle.. pääly kankaaseen tuli "halkeamia" josta vanu senkun tursuaa.. viime talvena jo räpsähti vetskan vierestä rikki ja sen sain korjattua mutta näitä ei enää saa. Takki maksoi aikanaan paljon minun pudjetissani mutta kannatti koska kesti monta vuotta. Siispä päiväkahvi kuppiin ja mietintää.. Löytyi aika iisisti se takki mikä ostoslistalla on. Rahat siihen viellä ni vot on takki joka taas kestää. Entinen oli/on malliltaan liki täydellinen mun makuun ja tämä takki aikalailla samaa pituus ja malli luokkaa on.. ei vihree mutta mustakin menettelee.

Merkki on Áhkká ja ilmeisemmin ruotsalainen. Selailussa selvisi että pitäs olla laadukas ja ei mikään parin kympin takki kyllä olekkaan. Hinta siinnä 110 euron luokkaa.

Kisuris W Parka -parkatakki

Inffo teksti seuraavanlainen..

" Tuulta- ja vettähylkivä áphiTec2,2-päällyskangas, jonka vesipilariarvo 2000 mm. Teipatut saumat altistetuissa paikoissa. Hengittävyys jopa 2000 g/m2/24 h. Detaljit nahkajäljitelmää. Irrotettava, säädettävä huppu, jossa nyöri ja irrotettava tekoturkisreunus. Harjattua polyesteriä kauluksen ja leuan sisäpuolella. Johdonpidike pääntiessä. Kaksisuuntainen vetoketju, tuulisuojalista ja painonapit. Ergonomisesti muotoillut hihat. Hihansuissa sisäpuolella piiloresori joustinneulostrikoota. Vyötärön ja helman sisäpuolella nyöri ja stopperit. Kaksi vetoketjullista sivutaskua ja kaksi painonapillista rintataskua. Kaksi sisätaskua, toinen verkkokangasta, toisessa vetoketju ja aukko kuulokkeiden johdolle. Pieni halkio takana. Tikattu satiinivuori. Kevyt, pehmeä ja erittäin lämmin synteettinen MóurráFill-toppaus. Pituus takaa n. 90 cm

Tuote on käsitelty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä tavalla, eikä se sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen vettähylkiväksi, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esim. silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.  "


Pientä plussaa itelle ainakin on tuo kuuloke johdon reikä sillä se aika usein talvitakista puuttuu. Tosin nämä urheilu merkkiä että kai se niissä on normi.. Värejä on -Mustan lisäksi TummaSininen joka on ehdoton EI minulle mutta se tumma viininpunainen (kuva laimpana) menee tarkkaan harkintaan että oisko se ehkä, jopa harkinnassa ihan vakavissaan mustan sijaan..


Se viininpunainen.. ei paha väri tämäkään ja sitten pitää päättää.. näin minä aina vaikeeksi itelleni kaiken teen.. ei sitä ei mennä niiin että tuo tuosta ja sillä siisti.. ei sitä etitään vaihtoehtoja ja viime tingassa päätetään.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...