tiistai 23. elokuuta 2016

Jonen huoneen suunnittelu

4 luokka ja eri vaatimukset huoneelle. Ei enää leikkiä niinkään vaan Teinin huoneeksi muuttumista. Koulupöytä.. tuo mikä "kuuluu" olla joka koululaisella. Meillä se on rojukasa/roskis koska läksyt tehhään keittiössä. Seinään tulee se usva sininen maali mikä tuossa oottelee seinään pääsyään. Ei siis tapettia.. ja meinattiin että jos sitä sitten tilaa ja kehystää Star Wars julisteita kun se StarpaWasrsa on Jonen mieleen enemmin kun sarjikset mikä oli alunperin tapetin idea.

Huonekaluissa tulee isoja muutoksia. Suurin on Parvi. Huone on niin tautisen pieni että ei siellä kavereiden kanssa mahu jos on enemmän kavereita. Ikeasta meinattiin lasten huoneeseen on sopivan hintasia ja Jone tykkää tyylistä. Aikajana näille on ens vuoden alku pää eli ei ihan heti ja ei kaikkia kerralla.
1. Sänky eli Parvi. Ikean Tuffing ois tarkoitus hankkia (siinnä raput keskellä) ja hintakaan ei ole paha 99,- € ja siihen käy entinen patja.

2. Nojatuoli Ikean Nolmyra joka on kevyt ja näin ollen helppo Jonen siirrellä. Hinta 29,- €

3. Kallax Hylly Punaisena tai Vihreänä ja siihen pari laatikkoa ja rullasysteemit. Hylly on 59,- / 69,- ja rengas sydeemi 10,- kpl eli 20,- ja laatikot 10,- kpl näitä sitten 2 alkuun ja joskus jos tarvii niin lisää.

4. Rahi tai pari. Keltainen ja/tai musta Bosnäs rahi hintaan 14,99 € kpl eka yksi ja sit katellaan onko se hyvä vai ei.

5. Tämä on vähän että mikä hylly tähän. Mietin että jos pari pientä 4 lokeron Kallaxia 29,- kpl. Musta ja valkoinen ja valkoseen sitten dc fixillä väriä.

Hintaa yhteensä näille tulis 299,99

Hinta koko huoneen sisustukseen ei näin ollen ole ihan kamala vaikka meidän taloudessa tämä on iso summa ja siistä syystä siis tämä tapahtunee osittain ja ei ihan heti.

Tuo vihertävä/valkoinen Odda kirjavaunu/sängynpääty juttu meillä on puna/valkoisena ja se jää töllö ja pelikone tasoksi.. vaunuun saa pelit sitten kivasti.  Isompaa Kallaxiin sitten leffat ja muuta tavaraa jota Jompalla riittää ja niihin kahteen pienempään Kirjat ja AkuAnkat yms.

Sänky sieltä sitten lähtee ja se koulupöydän romu. Patja jää sillä se on hyvä ja sopii uuteen sänkyyn. Säkkituoli lähtee jo paljon ennen sillä se on yks halvatun harmi siellä.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...