perjantai 25. marraskuuta 2016

Koruntekoa ja muuta askartelua


Vaikka tuo korujen teko on kivaa niin nyt se on niin tökkivää että jäähylle koko homma. Kristalleita en ole pitkään aikaan käyttänyt ja taidan laittaa myyntiin ne. Jatkan viime vuotisella linjalla sitten keväällä. Kiveä ja nahkaa. Maaliskuun kivimessut toivonmukaan antaa inspiraatiota taas. Tai onhan sitä tavallaan nytkin ja ideaoitakin mutta kun toteuttaminen ei oikeen kiinnosta eikä siihen ole oikeen aikaakaan. Mutta keväällä sitten tälläsiä värikkäitäkin ajattelin.. memoryWiresta ja helmistä.
Viime vuonna tein näillä kivillä. Ainoat mitä on jälellä on ristit. Itelle jäi yksi koru näistä =D No ei haitanne sillä en kamalasti pidä koruja, enkä varsinkaan talvisin. BJD-koruja olen nyt jonkun verran tehnyt mutta ne nyt on niin pieniä että hirvittää. Nyt on kaikki koru hommelit pakattu laatikkoon kuitenkin, odottamaan kevättä.


Muu askartelu vie sitten ihan omiaan. Piti testata suodatinpussi kranssia.. joo ei jaksa sitä kuitenkaa. Glitterit on viennyt mennessään ja homma lähtee ihan lapasesta. Purkkeja ja pulloja ja laatikoita Glitteröity.. 💖

Neulominen vie myös oman aikansa. Nyt ei ole pitkiä sukkia ollut tuloillan kun ihan parit ja enemmän kääntövarsi sukkaa. Muutama pipo ja lapasia myös.

BJD homissakin on omat projektit menossa. Ettei vaan homma ois liian helppoa ja tylsää niin tilasin lisää kuituja mistä tukkaa.. nyt vaan mennään sillä että ei mitään kikkurointiin taipuvaa. Tuo mohair kuitu vaikka kuin on harjattu taipuu ja en tykkää. Pimu on kun luolamuija. Nyt siis tulossa Soija kuitua, Bambukuitua ja Ramieta eli nokkos kuitua. Nämä soveltuu tukkaan ja proteiinipohjaisina niitä voi värjää suoraväreillä. Kaikki kuidut on valkoista, Soija luonnon valkoista joten pastellit ja ombret pitäs onnistua hyvin. Frappzillalla on paljon ihania peruukkeja BJD:lle mutta miksi ostaa jos voi tehdä. Tai ainakin yrittää tehdä. Ja koska kuitua on nyt sen verran paljon tulossa niin on varaa askarrella. 100g Ramieta ja Soijaa ja Bamboa 50 g per kuitu. Ja kun yhteen peruukkiin menee noin 15-20 grammaa niin kai näillä hetken selviää. Idea ois tehdä pari erillaista. Idea pariin on Frapzzillalta ja niitä mukaellen meinaan tehdä. Ihan Auroralle mutta myös tulevalle siskolle josta lisää bjd-blogissa hiukka myöhemmin.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...