maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuosi 2017

Hupsis se Joulukuu meni aivan ilman postauksia. Ehkä tulevana vuonna tulee enemmin päivityksiä.. ei voi viellä tietää.

No Joulu tuli ja meni. Oli vähän laimeaa sillä ei ollut lunta.. tai sitä oli ja sitten se meni ja ei sitä ole nyt sitten tullut pahemmin lisää.  Joulu meni perinteisesti, mummolat käytiin ja kotona himmailtiin. Lapsi oli tyytyväinen lahjoihinsa ja niin me muutkin.

Uusi Vuosi meni kanssa aika hitaalla. Käytiin isot raketit kattomassa ja oli nättiä. Varsinkin sellaiset tähtihäntäiset.. Ei ollu nakkia ja ranskalaisia vaan mentiin hamppari linjalla. Ja eilen lettuja isosti sillä tänään alkoi arki. Lapsi kouluun, isi töihin. Ja minulla alkaa ruokavalion muutos eli viljat jää nyt pois.. aloitan tai aloitin GFG:llä tänään. 4-6 viikkoa ois tarkoitus mennä sillä ja sitten kattoa jatkoa.

Olen myös tutustunut KonMarie juttuihin. Ei ihan täysin mun juttu mutta on siellä hyvää joka tulee meillekkin käytäntöön. Koko kodin raivaus turhasta (ja voi pojat sitä on kertynny kaikkiin mahdollisiin kaappeihin) ja selkeytys on alku vuoden hommia.

Bullet Journaliin olen ihan hupsuna ja onhan se hauskaa. Siinnä on kivasti mahdollisuuksi paljon enemmän kun normi kalenterissa.

Uuden vuoden lupauksia en tehnyt kenellekkään, en edes itselleni. BuJo:n teen listoja ja juttuja asioista joita haluan tämän vuoden aikan saavuttaa. Terveys ja hyvä olo on koko perheen teemana tänä vuonna. Blogilateksen mukaan aion liikkua ja ruokailut opettelen uusiksi osittain. Opettelen ajattelemaan joskus (todellisuudessa varmaan liian harvoin) itseäni ensin, ennen muita.

Isoja hankintoja kotiin ois esissä pari mutta ne ottaa aikaa.. Uusi sänky ja sohva ainakin. Kuivaus rummusta myös haaveilen mutta se ei taida olla tänä vuonna ellei onni potki kunnolla.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...