maanantai 30. syyskuuta 2013

Neuleita ja neuleita

Kiitos kaunis Alicialle. Hän tietää fiksaationi Potteriin ja siispä laittoi tämän lehden tulemaan.

Interweave, jonka julkaisema Jane Austen Knits on joka siis on jo ja josta en montaakaan kivaa löytänyt. Tässä lehdessä on se huonopuoli että tätä julkaistaan paperi versiona vain ameriikassa. Ja digiversiota saa ostaa sitten muutkin. Interweaven talvi/syksy lehdissä on usein 4-7 kivaa mallia omaan makuun mutta kesä lehdissä ei ole. Alicia laittaa näitä digilehtiä aina välillä kun hän saa itselleen ne työn puolesta aina.




Sitten vähän katellaan kuvia lehdestää The Unofficial Harry Potter Knits 2013.
Laitan kuvauksiin vain omia mielipiteitä vaikka lehdessä näihin on laitettu Potter teemaan sopivia hauskoja kuvauksia luudalla lentämisestä ja sen sellaisesta. Mutta mennään ihan perus kuvauksin kuiten nyt (ihan vähän HP:tismia sinne tänne kuiten).



Nämä Albanian Forest ranteenlämmittimet on ihan kivat vaikkakaan en itse koe näitä kovin käytänöllisiksi tuon ristikko neuleen vuoksi.


Bluebell Flames huivi on tarkoitus kuvastaa Hermionen luomia sinisiä liekkejä Viisasten kivessä. Malli on kohtalaisen kiva ja helppo mutta väri ei miellytä, vaikka voihan sen tehä muustakin kun sinisestä mutta sitten se ei oo Bluebell. =D



Dragon's Egg sukat.Kultainen lohikäärmeen muna Liekehtivästä Pikarista on näissä ollut innoitus. Ihan kivat sukat ei siinnä mitään..


Dumbledore's Tupakka hattu, jooh.. no se on hassu ja omalla tavallaan hauska mutta ei ehken tule tehtyä. 


Dumbledore Sukat, nimikirjaimilla “A P W B D” (Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore)
Viisasten kivessä Dumbledore valitti aina saavansa kirjoja joululahjaksi vaikka haluaisi vain lämpimät villasukat. Näihin voi laittaa toki muutkin nimikirjaimet mikäli ei ole Albus fani, vaikka omansa.



Kotitonttu hattu (E.L.F. Cap), joka siis on versio siitä mikä Hermione kutoi ja jätti kotitontun löydettäväksi jotta ne vapautuisi. Vähän niinkuin Dobby hattu.. hassu. Hiukan turhan sekava joten Itelle en tekis mutta Jone saattas tykätäkkin..



Fred ja George Weasley sukat. Samanlaiset mutta erillaiset silti.. hauska idea.





Ginny's Cardigan on ehdottomasti tämän lehden lemppari minulle. Tämän taidan tehdä kevät talvella ja juuri tuon värisenäkin.. Selässä pitsineule raita muodostaa kivat pöllön naamat.



Hagrid neule. Malliltaan kiva ja yksinkertainen, hieman tulee mieleen norjan kalastaja neuleet tästä. 




 Heliopath Vest. Aivan selkeä Luna Lovekiva neule. Tykkään periaatteessa mutta nuo pudotetut silmukat saa tämän kyllä näyttämään vähän homssuiselle. Ne jos toteuttas vaikka nurjana niin saattas olla parempi. Mutta noin yleis ilmeeltään aika kiva neule.



Herbology sukat, kiava pitsi malli, aika perus sukat.Voisin vaikka tehä tässä talvella itelleni tummemman vihreenä.



Ignotus Peverell's Cloak eli HP näkymättömyys viitta. Ihan hauska neule ideana mutta toteutus pissii sillä enemmän tämä näyttää nuhruiselle ja kyhätylle kuin kunnon neuleelle.
 


Mermaid's Shawl, pitsi huivi. Inspiraatio on ollut merenneidon laulu Liekehtivässä Pikarissa ja onhan tämä kaunis huivi.Saattaisin tykätä harmaana tästä.



Modern Stripes House Scarves, Eli modernimpi raita huivi niiden perinteisten raitahuivien rinnalle. Tälläistä raita huivia saattaisin käyttä mutta ne perinteiset raidalliset ei sovi meikäläiselle.. (ei siis mitkään raidalliset kaulaliinat oli sitten HP tai ei).



Mudblood Cardigan, no periaatteessa ihan perus villatakki.. tosin tämä on sellainen minkä itekkin voisin tehdä ja käyttää.Punaisena tai luumunpunaisena tämä ois aika kiva..

* Tämän päädyinkin aloittamaan ihan tänä syksynä sillä kaapista löytyi muovikassillinen tummaa violettia isoveikkaa.. riittää tähän ja jää reilusti viellä ylikin *
 


Narcissa sukat. Narcissa Malfoyn tumman kauneuden ja mystisyyden innoittama malli, näin kerrottiin lehdessä. Ja on ne kivat, jotenkin vaan tulee mieleen että jos nämä ois tehty vaaleasta langasta niin ois melkeen kuin Pembrokeshire sukat jotka on itellä vaaleanpunaisena. Tosin nämäkin saattaisin tehdä itelleni juurikin tuollaisena tummana. Tässä lehdessä on muuten paljon sukkia.. ehkä niitä sitten tarvii kun talvisin on kivi linnoissa ja lentelee luudilla.




Order of Phoenix Winger Vest, Feeniksin killan liivi. Kuvio on hieno selässä ja tämähän on miesten neule mutta en kyllä voi kuvitella monen miehen hihkuvan intoa tälläisen neuleen perään..



Pomona Lapaset, Professori Pomona Verson persoonaan tehty rouheat ja maan läheiset lapattimet. Omaan makuun väri on ihana mutta toteutus on aika amatöörimäisen heikko. Jos on tavoiteltu rouheaa pintaa niin ois sen voinnu paremminkin toteuttaa.. tän väriset lapattimet saatan ittelleni nykästäkkin jos sattuu sopivaa lankaa (joo sattuu sitä kun sitä tilaa) mutta en ihan tällä tyylillä kuiten.



Severus Neule, Tämä on upea.. Palmikointi on hienoa.. tämä ei ole niinkään sitä Potterismia selkeästi eli ei tässä siihen suoraa viitausta ole havaittavissa, tarkoittaen että mies kun mies tämän varmaan voisi laittaa päälleen. Pidän noiden palmikoiden kiertelyistä ja kuvion säännöllisyydestä.. tätä kuviota vois käyttää moneen muuhunkin neuleeseen.



The Gray Lady's Colak, Harmaan Leidin viitta.. ihan kiva mutta tästä tulee mieleen heti ja kuviotkin on aikapalljon samanlaisia kuin Ithilien viitta Sormusten Herran neulekirjassa..



Tonk's Togs, Tonksin Paidat.. Inspiraationa oli ollut kuvastaan Nymphadora Tonksin kykyä vaihtaa ulkonäköään. Tässä siis on kaksi paitaa.. Tummemman palmikoista tykkään enemmin. 



Tracery, Tämä on tarkoitus kuvastaa Hogwardin lasimaalauksia ja on se kaunis mutta ite en tykkää kirjo/kuvio neuleista niin kovin.



Yule Ball Engageante, Pitkät ranteenlämmittimet tai irtohihat..mallia on kiva mutta lanka sais olla hieman parempaa tälläiseen kuin sukkalanka.. Kuvio on kyllä kiva..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...