tiistai 1. lokakuuta 2013

Tiistai ja mietintää *edit 4.10.*

Tänään napero läksikin heti tuon amiskan risteyksen jälestä omineen ja sanoi tulevansa kokonaan omineen kotio.. summerin soittoa siis ootellessa. Sitten on lähtö uuden säbä mailan ostoon ja kauppaan ja sitten onkin jo treenit..

Kävin aamusella Anttilassa piiiitkästä aikaa. Tarkoitus oli hakea 2 kerää Valkoista Hilettä mutta tuli muutakin. Alessa oli näitä luumunpunaisia lehtikoreja. Kangas päälysteisiä metalli vahvikkein ovh 14,95 nyt 5 euroa kipale ja otin molemmat jäljellä olleet. Ideana laittaa siis meneillään oleva neule koriin niin että lanka tulee tuosta reiästä niin ei kerä kiepu siellä ja täällä. Otin kuvan näistä mutta se on viellä kamerassa ja tulee sitten myöhemmin päivityksenä sillä ei tuo väri mikä tuossa tuotekuvaus kuvassa on ole kyllä sinne päinkään. Kivan kokoisia kuiten nämä ei ihan pieniä.


Kattelin samalla mattoja olkkariin mutta miksi sitä pitää olla niiiiin nirso. Pari kivaa ois mutta nekin sitten mietinnässä että onko vai ei. Joskus pari kuukautta sitten mietin että olkkariin kävis luumunpunainen matto no joo se nyt saa jäädä ehkä kuiten. Laitamme olkkariin harmaan ruusumaton ja katomme sitä mattoa olkkariin sitten joskus. Mutta mikäli nyt kirpulla menee kampetta niin sehän saattaa muuttua. Makkariin sen sijaan olen kattonut mattoa kun sinne sais olla sellainen 80x160 noin koinen.

Makkariin kattelin Vallilan Satsuma mattoa koossa 80 x 160 ja hintakin ois alle 40 euroa.Sattuneesta syystä kallistun tuon harmaan puoleen jos se seinäkin tulee mustalla tapetilla..


Olkkariin sen sijaan haluaisin vaikka ei olekkaan ostolistalla ainakaan kovin äkkiä tämä matto.. Vallila Meritähti. Suurin syy kait siihen miksi tämä on kiva on se että ruskeita mattoja on aika vähän ja tuo turkoosi on raikas (tätä on sellaisenakin missä pinkit sydeemit mutta ei ole minun väri pinkki sisustuksessa). Ja vaikka siitä onkin saannut joskus kuulla että Vallila on snobismia niin en sitä nyt ihan niinkään koe. Jos nuo Mandariini matot ois jonkun hinkuintia valmistajan niin yhtä kivan näköisiä ne ois vaikka hinta silloin ois itelle paljon mieluisampi =D Jone on itelleen kerjännyt Jaffa verhoja ja mattoa mutta ei nyt viellä.. katellaan vaikka keväällä sitten.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...