perjantai 4. lokakuuta 2013

Askartelun tulosta

On hiukan askarreltu neulomisien sivussa.. A4 vihko päällystetty, A5 luonnos kirjan kansi ja paksun kansion kansi.

Ensin siis kansio.. Anttilassa kävin katsomassa kansiota mutta ei ole kun tyyyylsiä. Joten ostimme parus tylsän kansion, paksuus n.2-3 cm ja tuollainen kuminauha jutska kiinnitys. Pintaan Pariisi aiheista paperia, masking teippiä ja timantteja.


 Sitten A4 vihko. Ihan perus ruutu vihko, paksu että on tilaa töhertää. Pintaan kirja liimaa ja päälle ohutta banaanipaperia jossa on sametti painatus. Ei kummempia koristuksia (ainakaan viellä )


A5 luonnoslehtiö.. tämä on se temppuiltu. Varsinainen kansi on mustaa muovia ja siinnä mikään pysy.. takakansi sitten vaaleaa paksua pahvia. Ensin se väritettiin mustaksi ja siihen sitten kirja liimaa ja Kanban Filmikalvo tuollaisena ruskeana.. ensin meinasin harmaata tai vihreetä mutta ei ne kuiten sitten (se on vaikeaa kun on liikaa valinnan varaa) kuvioksi valitsin kukka aiheen siaan tuollasia kikkuroita. Reunaan masking teippiä ja parit timantit ja satiininauhaa ruskeana. Timantit on alkujaan vaaleanpunaisia mutta niissä on useampikin kerros pronssihile kynsilakkaa, samaa lakkaa on noiden kierteiden välissä.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...