keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Jonen huone

Eka luokka lähenee loppuaan ja huonetta laitettiin kuntoon tässä pari päivää sitten. Lapsi luopui paljosta leluja ja leffoja. Sai mennä NallePuh ja Muumi levyt ja paljon muuta. Kassillisen Duploja ja muita leluja laittoi pienelle serkulle menemään. Kattelin sitten vähän kuvia Jonen huoneesta ja kauas on tultu. Ei ole "poliisi ja Rosvo" tai Piraatti verhoja enään saati liikenne mattoa tai parkki taloa.

Lelu laatikot on sängyn alla eikä niissä paljon pikku autoja ja muuta pien sälää kummampaa ole, toisessa on Hero Factorit ja muut kasattavat örmiäiset. Leegot on omissa laatikoissan vaatekaapin edessä (eikä siis näy kuvassa.. 4 isoa sängyn alus laatikollista pikku leegoa). Tuo Sängynpääty joka toimittaa hyllyn virkaa kätkee sisäänsä lehti/kirja vaunun. Ja siellä on Aku Ankkaa ja muuta lehteä sekä kirjoja. Leffat ja Pelit sekä isommat kirjat on tuossa välikössä ja päässä on PeliKone sekä Kaijutin pömpeli. Töllön paikka on pöydällä viellä kun läksyt tehhään keittiössä. Eli enemmänkin Peli pöytänä toimii. Ja kun sänky on sopivasti asetettu niin sitä kattoo leffoja sängystään. Yleensä on Punainen Änkkäri matto lattialla mutta se on pesussa ja ei siis nyt mattoa sitten laitettu ollenkaan. Kattolamppua ei kuvassa näemmä näykkään mutta se on sellainen 3 halogeenin keppi sydeemi mitä niitä nyt on.

Seinät on samat kamalat viellä.. ensin ne ois tänä kesänä tarkoitus nykästä valkoseks ja sitten tapetti päälle yhdelle seinälle (tuolle missä koulupöytä on). Caribian piraatti kartta tapetti K-raudan tapetti kirjasta valittuna. Joko harmahtavana tai sellaisena vanhan kartan värisenä (kuvat alhaalla).. saa poika ite sitten valita kumpi väri on mieluisampi. 
 
 

2 kommenttia:

Maajo kirjoitti...

Kivasti selkeytyny. On se jo iso poika :) Koskahan meillä selkeytyis toi lastenhuone! Sofu jo pärjää aika vähillä leluilla, mutta Millalla täytyy olla nalleja, nukkeja ja ties mitä pehmoja ja palikoita. Kun on nyt siinä parhaimmassa (pahimmassa?) leikki-iässä :) Mutta ehkä meilläkin on jotain tuonsuuntaista sitten kun Milla menee tokalle, sitten joskus 3 vuoden päästä.

Juliet Jones kirjoitti...

On huomattavasti helpompi siivota kun ei oo noita lelu vaunuja ja laatikoita joka nurkalla. Eipä tuo enään kerkiä paljon leikkimään kun on aina menossa jos sää sallii pihalla. Legoilla viellä rakennellaan yksin sekä kavereiden kanssa. Mutta muuten on tuo ns. sisä leikkiminen aika minimissä.

Taitaa tuo kissaPoika olla enemmän tuolla Jonen huoneessa kun Poika ite =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...