lauantai 16. elokuuta 2014

China Glaze RODEO DIVA Collection


RODEO DIVA Collection China Glaze 

12 lakan kokoelma jotka myydään sekä yksittäin mutta myös kahtena 6 lakan setteinä.

Ensimmäiset 6 lakkaa on Lauran swatsaamia ja ovat olleet myynnissä Flanel Coll 6 lakan boksina.

WAGON TRAIL on mujstapohjainen kultaja pronssi hippuinen shimmer lakka. Jännä tuollainen vihertävä hohde. Tämä on kiva ja menee hankintaan.


RODEO FANATIC on riikinkukon sininen shimmer lakka. Ihan kiva mutta ei ihan minun sävyinen, sellainen jos joskus sitten väri.SIDE SADDLE on tummanruskean-luumun sävyinen shimmer, selkeästi erottuvilla hileillä. Oisko ehkä rusinan sävyinen jopa. Mutta kiva tämä on kuitenkin eli jos joskus sitten hankitaan.


MIDNIGHT RIDE on tumman violetti shimmer. Näyttää todella tummalle, melkeen mustalle ja on Tosi Kiva ja hankitaan.


COWGIRL UP on violetihtava pinkki shimmer. Hileissä selkeästi violettia ja pinkkiä. Ei ihan minun makuun mutta jos on boksissa niin kyllä se käytettyä tulee.

  
GUSSIED UP GREEN on metsän vihreä shimmer. Metsän vihreää kultaisella shimerillä. Ihana Vihreä, haluan.Näistä siis kaikki 6 on kivoja mutta ei ihan haluan haluan lakkoja mutta kivoja. Gussied Up Green on toki ihan pakko saada (se fiksaatio vihreisiin lakkoihin) ja Midnight Ride ja Wagon Trail myös ovat ostolistalla. Pidän tummista lakoista noin yleensäkkin.
 
 Seuraavat kuvat on Flickeristä tai Pinterestistä.
 
BRANDIN IRON on burgundin punainen shimmer. Kiva vampy lakka mutta näitä on kivempiäkin tässä sävyssä.
 
 RED STALLION on kuvauksen mukaan Cherry kultaisella shimerillä. No se kultinen shimmer kyllä mutta ei se cherry kyllä minun mielestä ole. Ihan ok ei mitenkään säväyttävä.
 

LASSO MY HEART on vaalea violetti shimmer. Melkeen vois laventeliks väittää ja sikäli tämä ei ole minun lakka.
 

YEE-HAW!! on vesimeloonin sävyin shimmer. Oikeen tyttö-lakka joten skippaan tämänkin. Ei vaan ole minua varten tälläiset typy lakat.


PRIZE WINNING MARE on mokan värinen kultaisella shimmerillä. Aika vaalea mutta oikeastaan hauska joten tämän vois joskus hankkia.


GOLDEN SPURS  on beige kultaisella shimerillä. Tämä vois mennä ns.nude lakana aika kivasti tai mustan kärjissä. Tykkään vaikka ei ihan huippu olekkaan eli joskus sitten tilataan.


Näistä 6 lakasta ei mikään oikeen kolissut. Kaksi viimeisintä on ihan kivoja ja tumman punainenkin mutta ei mikään varsinaisesti ole sellainen haluan lakka.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...