keskiviikko 13. elokuuta 2014

China Glaze Tis The Season To Be Naughty or Nice HolidayChina Glaze Tis The Season To Be Naughty or Nice Holiday 2010 Collection

Vähän vanhempi China Glaze kokoelma mutta tämänkin kokoelman lakkoja saa viellä kaikkia. Joulu sesonkia mutta eikö se Joulu kohta ole jo täällä. Tämä kokoelma oli massiivinen 16 lakan voimin. Ja kuvat on sieltä ja täältä. Tällä kerralla jaan tämän värien mukaan. Kuvat on enimmäkseen Lauran luvalla lainattu mutta osa on netin syövereistä.

Vihreät/Siniset

Little Drummer Boy — Navy/yönsininen shimmer
Jolly Holly — Tumma Smaragdin vihreä shimmer
Peace On Earth — Muratin vihreä shimmerLittle Drummer Boy on Metallinen yönsininen lakka. Ollakseen sininen tämä on todella kivan värinen. Tykkään kun tämä on tumma ja hohtava.

Jolly Holly on tumman vihreä metalli lakka. Vähän kuin Evergreen metsäinen mutta ei liiahn Vihreä kuitenkaan. Tästä tykkään todella (minulla on fiksaatio vihreisiin kynsilakkoihin). Jouluun tämä sopii todella hyvin hopeisten kuvioiden kanssa vaikka.

Peace On Earth on kullanhohtoinen muratti lakka. Enemmän näyttäisi Helmiäiselle kuin metallille. Toiset on luonnehtinut tätä oliiviksi toiset muratiksi. Itselle tämä menisi enemmin muratti kuin oliivi kun ei ole niiin keltaisen pohjainen kuin oliivi lakat yleensä. Tykkään joka tapauksessa.

Nämä kolme siis menevät hankintaan kaikki. Tykkään kovin tummista ja varsinkin tuo kunnon Vihreä on ihana.


Punaiset

Ruby Deer — Cherry Punainen creme
Mommy Kissing Santa — Rubiinin punainen shimmer

Phat Santa — Tumman punainen cream
Naughty and Nice — Tumma Burgundi cream

Ruby Deer on Cherry punainen Creme. Hmm.. missä se Cherry on sillä  enemmin tämä on Punainen Punainen kuin Cherry ollenkaan. Mutta on se kirkas punainen.

Mommy Kissing Santa on Rubiinin punainen shimmer lakka. Melkeen metallinen mutta ei ihan. Melko kiva mutta ei kuitenkaan. 

Phat Santa on tumman punainen creme. No on se punainen vaan ei ehken ihan tumman punainen mutta kuitenkin tummempi kuin Ruby Deer. Aika perus punainen kuitenkin.

Naughty and Nice on melkeestä mustaan taittava tumma burgundi. Oikeen kiva tumma creme sävy.

Näistä ainoana hankintaan menee Naugty and Nice. Olen nähnyt parempiakin Shimmer punaisia ja perus creme punaisia kuin nämä. Phat Santa saattaa olla sellainen ehkä joskus jos oikeen halvalla löytyy-lakka.


Hopea/Kulta/Valkoinen

Cheers To You — Kirkas hopeinen foil
Midnight Kiss — Vaalea kultainen foil
Jingle Bells — Champagne shimmer

Frosty — Valkoinen shimmer/helmiäinen
Snow — Kirkas valkoinen cream

  
Cheers To You on hopeinen folio lakka. Kivan puhdas hopeinen folio melkeen kuin Orlyn Foil FX mutta olettaisin ja toivoisin olevan helpommin käsiteltävä. Näyttäisi jäävän sivelin jälki mutta se ei haitanne niinhän näissä folio-lakoissa tuppaa käymään. 

Midnight Kiss on vaalean kultainen folio lakka. Aika keltainen mutta ei ihan niin Kultainen kuin moni muu samaa tyyliä oleva.

Jingle Bells on punertavan sävyinen kulta.. olisiko kupari tai ruusukulta sitten en tiiä. Lakka kuiten on Shimmer lakka. Liian söpöinen minun makuun.

 

Frosty on valkoinen metalli lakka. Tosin minun mielestä tässä on enemmän aineksia mikroglitter kuin metalli lakkaan. Joka tapauksessa kivan Puhdas Valkoinen kimmellys tämä on. Vois olla veikee vaikka vaalen sinisen creme lakan päälle pari kerrosta. Tiiä siitä kuin peittävä tämä omineen on.

Snow on valkoinen creme lakka. Itekseltään aika "raju"lakka, liitumainen mutta yhdisteltynä muihin voisi mennä. Glitterin alle tai liukulakkaan tai koristeluun.Tosin olen lukenut että tätä pitää laittaa 3 Ohutta kerrosta ja kuplii ikävän herkästi.. Ehkä siihen White Out lakkaan pitäydyn ja jätän testimättä.

Cheres To You ja Midnight Kiss on näistä listalla hankitaan, Frosty siinnä joskus sitten hankitaan vaiheessa mutta Snow:ta en ole viellä osannut lokeroida, sen niinku siinä ja tuossa onko se kiva vai ei. Ja Jingle Bells on ei hankita lakka.

Glitterit

Mrs. Claus — Punertava pinkki pinkillä glitterillä Jelly lakka.
Party Hearty — Vihreätä ja punaista hexagon hilettä hopeisia mickro glitteriä kirkkaassa pohjalakassa.

Mistletoe Kisses — Piparmintun vihreä mickro glitter lakka.
Sugar Plums — Tummahko viininpunainen mickro glitter lakka.Mrs. Claus on jelly lakka. Pinkin punainen lakka jossa pinkkiä hileitä. Nii-ih.. mitä siitä sen enempää Pinkkiä on..

Party Hearty on kirkkaassa pohjalakassa vihreitä ja punaisia hekxagon hileitä ja hopista mickro hilettä. On jouluinen on. Sopis ehkä Snown päälle tai jonkun tumman mutta niiiin pal hilettä on v.mäinen repiä kynnestä irti. Ja omalta osin nämä hile lakat on vähän siinnä ja tuossa. Kyllä niillä saa oikeen kivoja mutta en tiiä sitten..


Mistletoe Kisses on hyvin raikas piparminttuinen micro hile lakka. Lisänä jonkun toisen kanssa saattaisin käyttää mutta en sinällään.

Sugar Plum on tummahko luumunpunainen micro hile lakka. Oikeen kivan näköinen vaan näitäkin on aika monta san sävyistä nähty.


Glitter osisosta ei mene yhtään hankinta listalle, ei ees ehkä listalle.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...