sunnuntai 17. elokuuta 2014

Olohuoneen järjestys

Edellisessä olkkarin sisustus postissa totesinkin että paljoa ei sisustella vain vaihdellaan järjestystä. No nyt on yks päivä pyöritetty. Ei ny ihan viell oo valmista mutt näin melkeen kuiten.

 Keittiön suunnasta siin näkyy töllötin ja tieska pöytä sekä tuo minun kaappi. Sekä sotkuinen partsi =D Rehu tarvis tehoravintoa ja kai se suuttu vähän siirrostakin. Kaappi kätkee sisäänsä korunteko välineitä ja leffoja sekä kankaita ja muuta käsityö tavaraa sekä lautapelejä.

Ihan ei siis suunnitelman mukaan mennä sillä pienet pöydät on edelleen hankkimatta ja katellaan niitä vasta talvella ja sanoin tuo mikä seinälle tulis. Haluisin sellasen aurinko peilin.. Hyllyssä meillä on Budhia..


Tuo nykyinen rottinki/lasi pöytä katoaa jonnekkin kunhan saan nuo pöydät ja korit. Ja kissojen tolppa tulee talveksi partsin oven eteen.


Soffa sai raita vaatteet lainaksi kun päälliset oli aika taas pestä ja normistihan meillä on lapsi/eläinperheen ihanne eli Valkoinen soffa. =D

Hiukka suuntaa antava vain tuo 3D mutta aika lailla kohilleen ne meni kuiten. Töllön takana on minun valkoiset kiinalaiset kaappini. Niihin ei pal mitään mahu mutta on ne kivat. Tietska pöydällä meillä ei hyllyilläkään paljon säilytellä.. ylhäällä on vahvari ja isännän koulu/auto papereita/kirjoja ja muuten tyhjä kun siellä meidän musta kissapoika pötköilee..


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...