lauantai 30. elokuuta 2014

Festaroitu on.

No ny on We Love 90´s festaria käyty. Ostettiin vaan perjantain liput, lauantain esiintyjä listassa ei riittävästi mielenkiintoa ollut.  Mutta nyt on  nähty BadBoysBlue livenä.. sekä E-Type..  ja yllättävn hauska oli Captain Jack:kin.  KatKat kateltiin siinnä alkuun ja yhtään biisiä en tunnistanut mutta Tauski vitsejä kuulin. =D Ei ihan kaikkia käyty kattomassa koska muutamaale BBB ja E-type oli saatava hyvät paikat.  Gyntteriä 3 minuuttia riitti. Waldon peepoleita ei menty kattoon. Eikä Aikamasiinaakaan.. sitten oli joku DJ Airaksinen josta en kuunaan ole kuullutkaan..

Portit aukes klo 15.00 ja me lähettiin 10.00 aikaa täältä että keretään käydä kahvella rauhassa. No kahvilla ei käyty mutta syömässä kyllä sillä Festari safka on mitä on ja pirun kallista. Pukarolla nykästiin safkaa naamariin ja navin kanssa sitten ettimään että mihin pittää ajaa jotta Suvilahteen päästää.. no siis eihän se vaikiaa ole siinnä se sillan kupeessa kellottaa vaan että missä se parkki ois. No Suvilahen taakse kalasataman puolelle jätettiin auto. Aikaa jäi notkua jonkin verran. Olimme siis varautunnut ettimään parkkia vaikka kuin kauan kun Helsingistä on kyse.

Vaikka oli oikeen kiva päivä ja isännän kanssa ekat yhteiset festarit, niin voi en minä enää paljon tälläsiä jaksa. Todettiin molemmat että keikka keikkana ja kyllä nämä festarit menee tälleen harvakseltaan. Nämäkin loppu siinnä 22.00 maissa joten passas hyvin. Ei sitä jaksa enään sinne aamuyölle riekkua. Kengät tosin vaikuttaa näissä paljon ja vaikka nuo tennarit on yleens ihan ok mutta kokoa suuremmat ois oltava jotta niillä jaksaa koko päivän seistä/talsia. Kyllä sitä tulkee viellä muutamat festarit varmaan elämän aikan käytyä mutta paremmilla tennareilla.

Toki ite aikanaan useamman vuoden festareita ja keikkoja kolunneena aion tyrkkiä jälkikasvuani sinne suuntaan. Isi oikeen lupas että kyllä aikanaan vaikka kuskataan festareille kun on sen aika. Mennään vaikka mukaan mutta ei olla nolaamassa kaveria. =D Festarit kuuluu elämään ainakin meillä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...