tiistai 26. elokuuta 2014

Syksy aloitettu Flunssalla

Niin se syksy ilmoitti tulonsa flunssalla. Jonella ensin ja nyt minulla. Jone yski ja niisti 3 päivää... minä.. ties kuin kauan tätä taas kestää.

Niistäminen on jo vähentynyt.. ilmeisemmin aivomassa on niistetty ulos niin ei oo mitään mitä tulla. =D Mutta yskä.. sitä herää yöllä ja istuu vessassa yskimässä ettei herätä kaikkia aikaiseen herääviä. Istuu ja yskii vedet silmissä ja veren maku suussa. Se repii ja raastaa ja rintalasta tuntuu räjähtävän joka yskäisyllä. Kun se kutina alkaa rinnassa niin on kun olisi kuuma ja kuiva hiekkainen tuuli nielussa, se imee kaiken ilman ja kramppaa pallean. Sitten alkaa se yskiminen..  Näin tämä aina menee kun on flunssa. Lääkärit käskee ottamaan flunssa lääkettä ja juomaan kuumaa mutta en minä niitä tuonne keuhkoon voi tunkea. Antibiotit auttavat tai eivät se on ihan arpapeliä. Lyhentävät flunssan kestoa ehkä parilla päivällä.. ehkä eivät.

Ihan niinkuin tässä saamarin aurinkoihottumassa ei ois tarpeeksi niin sitten tämä. Ihottuma rupeaa vähenemään kun ei ole aurinkoa. Mutta heti kun auringossa on niin se räjähtää.. viikolla olin normisti henkselipaidassa liikkeellä ja olipahan iho olkapäissä ja kaulassa sen näkönen että rutto ois iskenny. Tätä tämä nyt on sitten.. oikealla puolella eli auton ikkunan puolella ihottuma on laajempi kun sinne puolelle se aurinkokin enemmin osuu autoillessa.. eli ei minua haittaa vaikka se syksy tulee (oikeastaan ole jo odotellut syksyä jonkin aikaa).. pitkähihaisia vedän päälleni joka tapauksessa.

Syksy aiheuttaa vaatekkaappi pähkäilyä.. Jonen osaltaa laitan erikseen mutta omalta osalta tarvisin syys takin ja kengät. Haluaisin maiharit. Edelliset oli K-kengän alesta 69 euroo alennuksen kanssa, ovh oli jotaan 129 euron luokkaa mutta eivät olleet kovin laadukkaat.. sisäpohjat hajoilivat jo ekan talven aikana aika pahasti ja pohjassa oli jokin ihme kenno-kuvio joka painoi jopa sen pohjallisen läpi. Eli paska ostos sillä niinkin kalliilta kengiltä odotin vähän enemmin kestoa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...