torstai 21. elokuuta 2014

Huovutusta

Sitä löytää oikeen kivoja asioita kuten tämä Kissan HuopaLuola.. sitä vaan ei halua maksaa niin paljon kun siitä pyydetään eli 70 - 110 euroa.. ei ei ei... sillä vaikea tuo ei ole tehdä. Vain aikaa ja kärsivällisyyttä vaatii.. Ja villa ei niin kallista ole.. yksi koppa tulisi maksamaan n.20-30 euroa riippuen kuin ison ja kuin paksun huovan haluaa tehdä. Keskimäärin 200g menee villaa. Lisäksi tarvii oliivi saippuan, pahvia, pala tylliä ja kuplamuovia sekä vettä..

Nämä 3 multivärjättyä mitkä alla on on 14 euroa / 100 g. Alla olevat on Cheviot villaa ja luomua. Näistä olen ajatellut toisen tehhä.. tosin etsystä löyty niiiin paljon kivoja värjeä ja edullisemminkin että voi olla vaikia päättää mitä sitä valitsee.

3 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

mulla on jättikassi huovutusvilloja ullakolla kun joskus huovutin urakalla hattua, tossua laukkua ja jopa viitan.. tarttiskohan värkkää mutsin kissalle tommonen pesä..

VINNIENNA kirjoitti...

villoja saattaisi saada kansalaisopistolta opettajalta.. ainakin mä siellä aikanaan huovuttamassa käydessä ostin.. ja oli halvempaa kuin tilaten mistään.

Juliet Jones kirjoitti...

Tuolta mistä ajattelin tilata noiden koppien eli 2 hinnaksi tulis 18 euroo kipale. Joten ei paha.. tuollaienn liukuvärjätty vois olla kiva ei tarvi ite värejen kanssa hommia.

Kaveri oli tehny sen mäyräkoiralle tollasen. Olli ei kuulemma missään muualla enään haluakkaan nukkua. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...