torstai 21. elokuuta 2014

Joulu.. siis Kuusi

Ei, ei sen sentään viellä saavu mutta on kuiten jo vähän mietitty.. Kun tätä huonekalujen pyöritystä harrastettiin niin mietittiin että mihin se kuusi mahtuu tänä vuonna.. no paikka löytyi partsin oven kulmasta. Samaan sitten että mitenkäs jos ei sitä oikeeta kuusta että jos Valkonen kuusi.. =D ja joulun alla sitten etimmä valkosen kuusen.. Anttila, Prisma, ClasOhlson, K-Rauta..onhan näitä mitkä niitä myy.

Ja kun meillä isäntä on se Joulupallo vastaava niin sitten sitä että mitkäs koristeet sitten käy ja melkeen ollaan päädytty jo hopea / vaaleanpunainen osastoon.. Mikä tarkoittaa joulupallojen ostoa sillä vaaleanpunaisia on 6 ja hopeisia ei yhtään. Nauhojahan me ei olla kuusessa suosittu..paitsi lapsi joka laittaa kaiken mahollisen irtoavan koristeen kuuseensa.2 kommenttia:

VINNIENNA kirjoitti...

mäki sanonut että jos meille tulee joskus muovikuusi, se on valkoinen.

no meillä on kaksi kuusta. olohuoneessa oikeaa ja hienosti koristeltu, yläkerran tasanteella lasten, jonne saavat laittaa mitä tahtovat.

Juliet Jones kirjoitti...

Meillä pojalla kanssa oma kuuti ollut mutta katotaan huoliiko se tänä vuonna enään sen. Kuulemma niiin paljon tilaa vie. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...