maanantai 25. elokuuta 2014

Jonen syys ja talvi varustelua.


Taas on se aika vuodesta kun ruvetaan kaivamaan paksumpaa takkia ja paitaa esille. Eli ihmetellään että eikö nääkään enään mene.

Aamulla on otettiin esi kosketus tähän eli syys takki pitää ostaa. Vaikka niitä onkin 3 kpl niin kaikki ne jää pieneksi nyt. Mummolaan saattas yksi mennä jos hihoihin laittas jatko resot. Jonehan haluis KappAhlista sellaisen Mustan syys takin ja vaikka siinnä on heijastin painatuksia niin en siltikään oikeen mustaa takkia suosisi. Se ei kuiten näy pimeessä niin kuin värilliset ja kun on mustat housut niin vaikka kuin on heijastavat painatukset ja heijastimet niin aika näkymättömiin jää aikaseen aamulla pimiässä. Joten saa poika ettiä jonkun muun kun mustan.


Pyykkiä laitellessa sitten kattelin kaverin alusvaate laatikkoa ja lisätä pitää. Sukat on vähissä ja kalsarit jää pieniksi. Pitkät kalsut pitääkin kaikki uusia. Sukka lootassa on viime vuodesta lähtien ollut raita kausi meneillään joten niin mennään kait nytkin.

Sormikkaita löysin 3kpl tuolta asuste lootasta ja kaikki EriParia. Joten niitäkin. Pipoja.. no ohkasempaa pipaa ostan mutta kunnon pakkas pipo on viellä toiminnassa. Talvi hanskaa kait ois myös ostossa sekä sukkia teossa eli Novitalla pitäs käyä. Mustaa ja Oranssia on joten niistä ensin raita sukkaa.Pitkähihasta paitaa ja verkkareita ois hankinnassa myös sekä tuuli/välikausi/toppa housua kunhan ne ensin katotaan että mitkä menee. Ainakin henkselilliset topparit on ostossa mutta ootellaan ny että tulee niin kylmä. Takit talveksi onneksi on. Kenkiä.. no talvikengät tarvii mutta mitkä, se on eri juttu. Talvi lenkkareita on puhunut mutta onko ne sitten hyvä.. katellaan mitä eteen tulee kunhan se talvi tulee. (toivottavsti ei kovin nopiaa eikä kovin kylmää, Jouluksi tosin tilaan lunta Kiitos)


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...